www.engineering-norge.com
EPLAN

Eplan kunngjør subscription for nye lisenser

Bransjeforvandlingen er i full sving og Eplan tilpasser seg derfor forandringene på en konsekvent måte: Fra og med august 2021 blir nye programvarelisenser tilbudt kun på gjennom subscription. Særlig selskaper vil dra fordeler av større fleksibilitet.

Eplan kunngjør subscription for nye lisenser
Sebastian Seitz: »Vi ønsker å intensivere kundeforholdet vårt. I tider med digital og industriell forvandlig utgjør nærkommunikasjon grunnlaget for suksess på begge sider», sier Eplans administrerende direktør Sebastian Seitz.

Fra og med 1. august 2021 tilbyr Eplan nye lisenser kun som subscription. Eplans adminstrerende direktør Sebastian Seitz forklarer: »Vi tilpasser driften 100 % til framtiden. Denne banebrytende avgjørelsen vil lønne seg for både eksisterende og nye kunder.» Seitz er sikker på at fordeler som de attraktive adgangsbetingelsene, et abonnement med fleksibel varighet samt den omfattende pakken med nye egenskaper som innføres med lanseringen av den kommende versjonen, av Eplan oppfyller alle ønsker.

Ønsket: Intensiv dialog med kunder
»Kundenes suksess er fokuset for alt vi gjør», sier Seitz. »Med programvareutvikligene våre vil vi både overbevise og inspirere dem.» Denne erklæringen er også selskapets trosbekjennelse: å sikre og fremme kundenes suksess med effektiv teknologi. Videre ser adm. dir. Seitz fram til at subscriptionmodellen gir enda mer intensiv dialog med kundene. »Vi ønsker å intensivere forholdet til kundene. I tider med digital og industriell forvandling utgjør nærkommunikasjon grunnlaget for suksess på begge sider.»

De nye subscriptionbetingelsene er tilgjengelige umiddelbart. Men nye og eksisterende kunder kan fortsatt kjøpe nye lisenser eller tilleggslisenser som varige lisenser til 3. juli 2021.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne