www.engineering-norge.com
De Dietrich Process Systems

De Dietrich Process Systems legger en ny funksjon til sitt Multiprobe prøvetakingssystem

Med sitt Multiprobe prøvetakingssystem har De Dietrich Process Systems fått et godt renommé på markedene for farmasi og fin kjemi for sikkerhet og mangfold, mens det stadig tilpasser seg kundenes behov.

De Dietrich Process Systems legger en ny funksjon til sitt Multiprobe prøvetakingssystem

I flere år har De Dietrich Process Systems levert Multiprobe som en enkel løsning for fullstendig trygg prøvetaking. Denne prøvetakingsmetoden har mange fordeler. Ikke bare kan representative prøver tas direkte fra hjertet av reaksjonen mens prosessen pågår (samt temperatur- og pH-målinger), men systemet omfatter også ledeplater for bedre blanding. Alle disse funksjonene kan utføres når reaktoren fungerer under trykk eller vakuum og uten at man må åpne mannhullet. Dermed er operatøren er trygg.
Prøven man tar, er helt representativ for produktet siden den tas fra midten av reaksjonsprosessen. Den gjennomgår ingen fysisk eller kjemisk endring under overføringen til prøvebeholderen. Evnen til å ta en virkelig representativ prøve uten å måtte trykkavlaste reaktoren eller miste den inaktive atmosfæren gjør også Multiprobe ideell for kjemiske og farmasøytiske prosesser der risikoen for kontaminasjon vanligvis er et problem under prøvetakingen.

En ny doseringsfunksjon

Som svar på kundekrav har De Dietrich Process Systems introdusert en ny funksjon: injeksjonen av et reagensmiddel eller katalysator direkte inn i reaksjonsmediet.
Denne funksjonen, utformet og skreddersydd ut fra hver kundes individuelle spesifikasjoner, gjør det mulig å trygt injisere en fastsatt mengde væskeprodukt, selv en liten en (noen få titalls gram) på kort tid (noen få sekunder), inn i hjertet av den kjemiske reaksjonen. Systemet er utformet for å sikre at hele den angitte mengden når reaksjonsmediet.
For å bekrefte at funksjonen går som den skal, kan De Dietrich Process Systems utføre funksjonstester på testsenteret sitt, såfremt den ikke involverer visse giftige og farlige produkter.

Takket være sin kompakte design kan Multiprobe installeres i både små og store reaksjonsenheter uten å sette mange spor etter seg. For å utføre alle disse funksjonen bruker systemet kun én reaktordyse, noe som frigjør andre dyser til annen bruk i prosessen. Den omfatter også en eksklusiv rengjøringsfunksjon som renser hele prøvetakingskretsen med en passende løsning.

 

 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne