www.engineering-norge.com
De Dietrich Process Systems

De Dietrich utvider sitt Tech Lab med superkritiske CO2-teknologier

Det nye utstyret levert av Thar Processes vil hjelpe De Dietrich med å teste interne og oppskalere utvinnings- og renseteknologier for sine kunder i farmasøytisk og plantebasert industri.

De Dietrich utvider sitt Tech Lab med superkritiske CO2-teknologier


De Dietrich Process Systems utvikler sterkt sin tilstedeværelse i løsninger basert på superkritiske CO2-teknologier. »Vi er overbevist av superkritisk CO2 som et miljøvennlig alternativ til konvensjonelle organiske løsemidler. Den er resirkulert og resirkulerbar. Og den er ikke bare grønn, den har en lav TCO [Total Cost of Ownership], installasjonen er enkel og krever ikke ATEX-miljø.», forklarer Frédéric GUICHARD, administrerende direktør for Business Unit, Pharma & Green Solutions. For å videreutvikle sin kompetanse og gjøre dette utstyret tilgjengelig for sine kunder for tester, har De Dietrich anskaffet 2 forskjellige utstyr, for ekstraksjon (SFE) og for rensing (SFC)).

Superkritiske teknologier er svært justerbare og skalerbare. Og de viser et høyt potensial for mange kunder. Med anskaffelsen av pilotutstyr for CO2-ekstraksjon og CO2-kromatografi, ønsker de Dietrich å demonstrere det fulle potensialet til superkritiske teknologier basert på Thar Process' erfaring. Thar Process er en pioner på dette feltet, med rekorder med mange »Fortune 500»-kunder. Det amerikansk-baserte selskapet driver også utstyret sitt i Pittsburgh-anlegget som en avgiftsprosessor. Med eksperter til stede i Europa var partnerskapet med De Dietrich da åpenbart.

Disse 2 utstyret vil bli installert innen slutten av året i en dedikert enhet av Tech Lab, i Semur-en-Auxois, Frankrike. Tech Lab er test- og utviklingssenteret for nye prosessløsninger. Den er bygget for Pharma and Green Solutions Business Unit i DD Group med støtte fra France Relance. »Superkritisk CO2 vil være tilgjengelig som ny enhet for tester, blant de konvensjonelle tørke- og pulverhåndteringsteknologiene», konkluderer M. GUICHARD, »Med enkel tilgang og opplæring av Thar Process og De Dietrich-eksperter vil vi spre denne grønne teknologien».

www.dedietrich.com/en

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne