www.engineering-norge.com
Seco Tools

ØK STABILITETEN OG LEVETIDEN TIL VERKTØYET MED OPTIMALISERTE SOLIDE PINNEFRESER

Som en del av sin kontinuerlige innsats for å levere de mest kostnadseffektive verktøyløsningene på markedet, har Seco Tools annonsert en ny serie med fleksible og svært produktive solide pinnefreser, Jabro® JSE510-serien. Disse solide pinnefresene er redesignet for å oppnå tilstrekkelig styrke, sponavgang og levetid for verktøyet til å oppnå lavest mulig kostnad per meter bearbeidet stål, rustfritt stål, støpejern, titan og noe aluminum. De gir en eksepsjonell prosesspålitelighet innen et bredt bruksspekter.


Den nye designen kombinerer pålitelighet og uovertruffen allsidighet
Nye JSE510 har en optimalisert design som gir en suveren allsidighet, og er basert på den forrige versjonen av denne produktserien. Den nye serien er rettet mot generell maskinering, kontraktsprodusenter og verksteder samt luftfarts-, medisin- og bilindustrien. Utformingen er optimalisert for å tåle krevende fresing med en allsidig hardmetallsort, det avanserte polerte SIRA-belegget og en robust og skarp skjæreegg. For å forlenge verktøyets levetid ytterligere har disse verktøyene vibrasjonsdemping, variabel helling og optimalisert spiral.

«Disse solide pinnefresene leverer høy produktivitet under mindre stabile maskineringsforhold, eller når de blir presset hardt, for kostnadseffektiv balansering mellom produktivitet og levetid for verktøyet,» sier Rob Mulders, global produktsjef for solide pinnefreser. «Denne allsidigheten gjør JSE510-serien spesielt nyttig når verkstedene står overfor økte kostnader i forbindelse med verktøyinnkjøp, takket være et større spekter av bruksområder og materialer. For disse verkstedene gjør denne utvidede verktøyfunksjonaliteten at de kan redusere verktøylageret uten at det går ut over produktiviteten.»

Flere verktøy, geometrier og lengder
Jabro® JSE510-serien inneholder 216 verktøy med fire geometrier og to lengdevarianter for versjonene med tre eller fire skjær, normal (LV2) og lang (LV3). JSE512 med to skjær håndterer enkelt de store sponene som produseres ved helisk interpolasjon eller boring og sporfresing, mens JSE513 med tre skjær gir universell god freseytelse ved ramping, fullspor- og sidefresing. JSE514 med fire skjær er ideell for optimalisert sidefresing og spor, samt dynamisk fresing. Til slutt gir JSB512s kulefres tilstrekkelig fleksibilitet til å foreta finpuss av deler og andre kuletupp applikasjoner.
Hvis du vil ha mer informasjon om funksjonene og ytelsen til den nye Jabro® JSE510-serien, kan du gå til produktsiden for Secos solids pinnefreser.

###


ØK STABILITETEN OG LEVETIDEN TIL VERKTØYET MED OPTIMALISERTE SOLIDE PINNEFRESER

PR_IMG_Seco JSE510 Family.jpg

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne