www.engineering-norge.com
Baumer

CombiLyz: Konduktivitet og temperatur ved et øyekast

Baumer utvider sin CombiSeries med en ny konduktivitetssensor; CombiLyz.. Combilyz ble først og fremst utviklet for presis analyse og mediedeteksjon innen næringsmiddelindustri, farmasi og vannbehandling. CombiLyz-sensorene leveres med det kompakte Combiseries huset som med IP69K kapsling og komplett syrefast hus egner seg til bruk i selv de tøffeste forhold.

CombiLyz: Konduktivitet og temperatur  ved et øyekast
I praksis egner CombiLyz seg ideelt til bruk i CIP og SIP- prosesser, for overvåking av konsentrasjoner I væsker eller for faseseparasjon av forskjellige medier. Et utvalg av 14 måleområder fra  500 µS/cm til 1000 mS/cm er tilgjengelig. Sensorens måleresultater er veldig nøyaktige med et maksimalt avvik på <1 %.
Den gir også en imponerende rask responstid på mindre enn 0,3 sekunder for konsuktivitetsmålingen og mindre enn 15 sekunder for temperatur.

Som standard leveres sensoren med det velprøvde Combiview dispalyet som viser flere prosessvariabler samtidig. Dette inkluderer konsentrasjon, temperature, utgangssignal, bryterstatuser og enhetsstatus I tilegg til konduktivitet. Det store lettleste displayet er også svært godt synlig på avstand. Videre fungerer bakgrunnsfargen på displayet som en status (rød/grønn) avhengig av om måleresultatene er innenfor ønsket område, eller krever tiltak.  Instillinger gjøres enkelt på berøringsskjermen, selv også når sensoren er I drift.

Mer informasjon: www.baumer.com/combilyz


Bildetekst :CombiLyz fra Baumer er utviklet for presis analyse og mediedeteksjon innen næringsmiddelindustrien, farmasi og vannbehandling.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne