www.engineering-norge.com
Baumer

Nye CleverLevel LBFS-modeller med flere grensesnitt

Baumer har utvidet den vellykkede CleverLevel-serien med to nye varianter - LBFH og LBFI. De er tilgjengelige med to bryterutganger, qTeach og en 360 graders statusindikator. I likhet med sine forgjengere er nivåbryterne basert på frekvensteknologi og de passer for bruk både innenfor hygienisk- og allmenn industri. Nivåbryterne har forskjellige alternativer for programmering til ulike bruksområder. Den praktiske qTEach-prosedyren er en stor fordel, spesielt for små installasjoner med enkle kontrollsystemer. Sensorene kan enkelt justeres med hvilke som helst ferromagnetiske verktøy, det er derved mulig å programmere dem raskt på stedet for endringer i prosesskravene.

Nye CleverLevel LBFS-modeller med flere grensesnitt

De to bryterutgangene gir mulighet for to utløsergrenser. Dette betyr at to forskjellige prosesstrinn, slik som produksjon og rengjøring, eller to mediegrupper, slik som vann og olje, kan overvåkes med én sensor. Dette sparer plass og kostnader. De to bryterutgangene forenkler funksjonskontroll av sensoren. Statusindikeringen sikrer at evnt sensorfeil og kabelbrudd blir påvist, noe som derved garanterer effektiv overvåkning av alle prosesser.

Den flerfargede statusindikatoren gir pålitelig tilbakemelding om alle parametertrinn.

Begge variantene er egnet for bruk i temperaturer opptil 135 grader C, mens den hygieniske versjonen har SIP-egenskaper.

Mer informasjon: www.sifag.no

Bilde: Takket være deres fleksible programmering og enkle bruk, er CleverLevel LBFH og LBFI ideelle løsninger for nivåovervåkning i alle systemer.

Bilde: Takket være deres fleksible integreringsegenskaper og enkle bruk, er CleverLevel LBFH og LBFI ideelle løsninger for planlegging og vedlikehold for alle systemer.

Sigum Fagerberg AS

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf. 41501100

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne