www.engineering-norge.com
AGILOX

Ny administrerende direktør i AGILOX

Helmut Schmid overtar roret ved AGILOXAGILOX gjør nye toppledelsesavtaler. Helmut Schmid overtar som administrerende direktør i januar 2022, som etterfølger til tidligere administrerende direktør Franz Humer. Schmid vil fortsette AMR-produsentens pågående strategi for å utvide sin globale markedsandel. Som eneste administrerende direktør i AGILOX legger han også til tre nye autoriserte underskrivere til lederteamet, Josef Baumann-Rott, Klaus Pucher og Robert Mayer.

Helmut Schmid, som var leder for Tyskland og Vest-Europa i cobot markedsleder Universal Robots i mange år, overtar nå som administrerende direktør i AGILOX. Med Schmid, en internasjonalt erfaren administrerende direktør og robotentusiast, fortsetter selskapet på sin vei for videre ekspansjon. I sin tidligere ansettelse var Schmid Administrerende Direktør for den tyske cobotpioneren Franka Emika GmbH i München.

Nytt lederskap for AGILOX

Helmut Schmid er spesialist på vekststrategier, forretningsutvikling, endringsledelse, internasjonalisering, salg og markedsføring. I sin lange karriere har han allerede grunnlagt flere selskaper, håndtert dem lønnsomt og spesielt implementert skalerbare forretningsmodeller, ofte utviklet nye salgsprosesser og strukturer og implementert nye markedsstrategier på en målrettet måte. Flyingeniøren har også gjort seg bemerket som medgrunnlegger av German Robotics Association og Robotics Ventures GmbH. Nå ønsker den nye administrerende direktøren i AGILOX å drive frem selskapets videre utvikling og internasjonalisere det. " AGILOX er et merke med en sterk base og et like høyt markedspotensial. Jeg ser frem til å bidra med min erfaring til selskapet for å fortsette å utvikle det lønnsomt og posisjonere det varig på markedet, sier Schmid.

Sømløs overgang

"Med sin mange års erfaring innen robotikkmiljøet, bringer Helmut Schmid inngående teknisk så vel som ledelseskompetanse, og nå som administrerende direktør i AGILOX, kan videreutvikle selskapet fra sin utmerkede startposisjon og støtte vår planlagte vekst med mål om å bli verdens ledende AMR-leverandør," sier Dr. Thorsten Dippel, administrerende direktør i Carlyle Group, som har vært involvert som nøkkelpartner for AGILOX siden juni 2021. Daniel Haider, administrerende direktør i Raiffeisen Invest Holding GmbH &Co KG, fremhever også den internasjonale bransjeerfaringen til den nye administrerende direktøren: "Vi er veldig glade for at en så anerkjent ekspert på robotikk setter sin tillit til AGILOX. Med Helmut Schmid som ny administrerende direktør fortsetter vi pådrivet for dynamisk vekst på internasjonalt nivå. Selskapets tidligere administrerende direktør, Franz Humer, er også fornøyd med den nye toppsjefen: "Det var spesielt viktig for oss som grunnleggere at den nye administrerende direktøren fortsetter AGILOX's vellykkede etablerte strategi for fremtiden, samtidig som vi fremmet vårt merkevare-DNA. . I Helmut Schmid får AGILOX en administrerende direktør som vil utvikle selskapet gradvis og holde oss på rett spor for fremtiden. Schmid gleder seg også til den nye utfordringen: Jeg gleder meg til å fortsette det gode forberedelsesarbeidet med hele teamet og fra nå av bli en bidragsyter til AGILOX-suksesshistorien. Internasjonalisering og den videre utvidelsen av hovedkvarteret i Neukirchen nær Lambach er bare noen av de viktigste temaene jeg gleder meg til å ta opp." Franz Humer går inn i styret i AGILOX som administrerende direktør og vil forberede selskapets neste strategiske skritt, spesielt innen produktutvikling og organisering i USA. Dirk Erlacher flytter til Kina og vil bygge opp det asiatiske markedet fra Shanghai.

AGILOX-selskapet

Siden 2009 har AGILOX stått for intelligente automatiserte styrte kjøretøy med merverdi som oppfyller kriteriene av høyeste kvalitet. Målet med selskapet, en spesialist i intralogistikkroboter, er å gjøre det mulig for kundene å fleksibelt designe sine intralogistikk ved hjelp av sine produkter. For å gjøre dette utviklet den bransjens mest manøvrerbare pall AMR, AGILOX ONE. I 2021 la selskapet til en autonom motvekts gaffeltruck, AGILOX OCF, i produktporteføljen. Intralogistikkrobotene utvikles og produseres utelukkende ved selskapets hovedkvarter i Østerrike, som for tiden sysselsetter rundt 100 personer.


Ny administrerende direktør i AGILOX

Helmut Schmid, en internasjonalt erfaren administrerende direktør og robotentusiast, har nå ansvaret for AGILOX sin videre ekspansjon.


Ny administrerende direktør i AGILOX

Foto 2 Som ekspert på robotikksegmentet bringer Helmut Schmid inngående bransjeerfaring for å gi AGILOX betydelig drivkraft for videre utvikling.


Ny administrerende direktør i AGILOX

Foto 3 Som ny administrerende direktør i AGILOX ønsker Helmut Schmid å drive internasjonaliseringen av AGILOX.

Photo link: www.agilox.net/presse

Kreditering: © AGILOX

Bruksrettigheter: Bilder gratis for redaksjonell bruk med det formål å rapportere

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne