www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

NORD i veksttrend: En sterk partner innen drivteknologi

Drivspesialisten NORD DRIVESYSTEMS fortsetter kursen mot vekst og suksess. Takket være innovative nye produkter og omfattende investeringer – de største i selskapets historie så langt – kunne familieselskapet fra Nord-Tyskland øke salget med nesten 18 prosent i 2021, sammenlignet med året før, og ytterligere utvide sin posisjon i markedet. . Også i 2022 kan kundene se frem til innovative og avanserte drivløsninger.

NORD i veksttrend: En sterk partner innen drivteknologi

NORD-high-efficiency-portfolio.jpg: Den nye høyeffektive porteføljen fra NORD:frekvensomformeren NORDAC ON, den integrerte girmotoren DuoDrive og synkronmotoren IE5+
Bildekilde: NORD DRIVESYSTEMS

I fjor lanserte NORD DRIVESYSTEMS fire produkter som setter nye standarder i sektoren. En milepæl er den patenterte DuoDrive. Den innovative girmotoren integrerer den høyeffektive IE5+ synkronmotoren i et ett-trinns spiralgirhus og setter dermed nye standarder når det gjelder effektivitet, installasjonsplass og versjonsreduksjon. Den nye desentraliserte NORDAC ON frekvensomformeren og tilleggsstørrelsene for IE5+ synkronmotoren og NORDAC PRO SK 500P styreskapsomformeren er utviklet med fokus på ultimat kundenytte og energieffektivitet og sikrer betydelig ytelsesøkning i deres bruksområde. Ettersom mange messer har blitt avlyst i 2021, har produktene så langt blitt presentert i digital form. I 2022 vil det bli arrangert livepresentasjoner.

De største investeringene i selskapets historie så langt

I fjor investerte NORD DRIVESYSTEMS i lokasjoner og logistikk. I Tyskland ble et nytt høylager satt i drift, for å sikre raskere og sikrere kundeleveranser. I Polen ble det bygget en ny motorfabrikk, og en fabrikkutvidelse ble fullført. Også i USA ble produksjonskapasiteten ytterligere utvidet, og i Kina ble startsignalet gitt for et nytt produksjonsanlegg. Det er planlagt ferdigstillelse av nytt administrasjonsbygg ved hovedkvarteret i Bargteheide i år. Investeringene i 2021 har vært de største på ett år i selskapets historie.

Pålitelig partner under krisen

I 2021 genererte NORD DRIVESYSTEMS en omsetning på EUR 870 millioner og økte antallet ansatte i NORD-konsernet betydelig til rundt 4.700. Salget økte med om lag 18 prosent sammenlignet med året før. Denne positive økonomiske utviklingen var ikke minst et resultat av fornuftige investeringer, høy innovasjonsstyrke, stor kompetanse på å finne løsninger, verdensomspennende tilstedeværelse og en bred diversifisering på tvers av mange bransjer og regioner.

2022-prognose
For 2022 ser NORD DRIVESYSTEMS selvsikkert fremover. «Også i 2022 ønsker vi som selskap å vokse videre og kontinuerlig utvikle nye produkter i nært samarbeid med våre kunder. Vi gjør vårt ytterste for å få de globale forsyningskjedene til å fungere og gjør vårt ytterste for å betjene våre nåværende og fremtidige kunder så godt som mulig”, sier Gernot Zarp, salgssjef i NORD DRIVESYSTEMS. I 2022 planlegger vi ytterligere investeringer i produkter og infrastruktur. Blant annet vil vi utvide vår portefølje av industrielle girenheter betydelig.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne