www.engineering-norge.com
Parker News

NYE PARKER TOUGHSHIELD PLUS TAR KLEDNING AV SINKNIKKEL TIL NESTE NIVÅ

Parker Hannifin, den globale lederen i bevegelses- og kontrollteknologier, introduserte en nyutviklet proprietær overflatebehandling av sinknikkel for alle rørforbindelser og -adaptere verden over kalt ToughShield Plus. Med denne nyutviklingen har Parker tatt kledningsteknologi med sinknikkel til et nytt nivå i markedet.

NYE PARKER TOUGHSHIELD PLUS TAR KLEDNING AV SINKNIKKEL TIL NESTE NIVÅ

Kledningen gir utmerket motstand for økt korrosjonshindring med optimale egenskaper og monteringsverdier. ToughShield Plus er den første kommersielt tilgjengelige standardkledningen for vannkraftsystemer med en motstand på opptil 3000 timer mot rød korrosjon.

Kostnadene for korrosjon er betydelige i alle industrier. Hver dag brukes millioner av koblinger og -adaptere i de mest utfordrende kundeapplikasjonene der de kan bli utsatt for gjødsel, søle, luftforurensning, salt og andre aggressive medier som kan forårsake rust. Når det har kommet inn i systemet, kan korrosjon, som en elektromekanisk reaksjon, enkelt spres til dyrere komponenter. Derfor er det viktig å hindre korrosjon fra å komme inn i systemet ved å bruke de komponentene som er mest motstandsdyktige mot rust. ToughShield Plus er designet for å spare kunder tid og penger med forlenget levetid for rørforbindelser og -adaptere, enklere vedlikehold og økt motstand mot spredning av korrosjon til andre systemkomponenter. Dette fører til økt driftstid for utstyret, fjerner bekymringer for estetisk kvalitet og reduserer mulige garantikostnader.

Parker investerer kontinuerlig i videreutvikling av produktutvalget for å tilby den beste fordelen til kunder som bruker rørforbindelser og -adaptere verden over. For å avansere utviklingen av ToughShield Plus brukte eksperter flere år på å utvikle en overflate og egenskaper som er optimale, hos Parker Fluid Connectors Groups egne testlaboratorier og anlegg for elektrogalvanisering i Europa og USA. Grunnlaget for den nye kledningen bygger på en proprietær legering av sink og nikkel som er passivisert av et lag som er fritt for seksverdig krom. Dette nyskapende toppdekket gir overlegen friksjons- og monteringskontroll.

For elektrogalvanisering ble metoder som er akseptert av industrien, brukt til å teste ToughShield Plus. Prosedyrer som nøytral saltspraytesting (SST) og syklisk korrosjonstesting (CCT) ble brukt til å godkjenne produktet. Resultatet: ToughShield Plus gir korrosjonsmotstand over gjennomsnittet med 3000 timer i saltspraytesten. Dette er en klar fordel for kundene sammenlignet med eksisterende løsninger på markedet.

ToughShield Plus overholder de ledende industristandardene som f.eks. DIN og SAE, i tillegg til miljøstandardene RoHs, REACH og ELV.

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne