www.engineering-norge.com
Watson Marlow

Nye PROFINET-aktiverte pumper fra Watson-Marlow gir sømløs integrering av væskelevering opptil produksjonsnivå

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) utvider sitt industrielle Ethernet-styringstilbud ved å gjøre PROFINET tilgjengelig på 530-, 630- og 730-serien av kapslede peristaltiske pumper. Denne ekstra kommunikasjonsfunksjonen gjør at kundene får tilgang til raske, nøyaktige ytelsesdata og sømløs tilkobling med moderne PLC-styringssystemer og IoT (Internet of Things) ved bruk av EtherNet/IP eller PROFINET®.

Nye PROFINET-aktiverte pumper fra Watson-Marlow gir sømløs integrering av væskelevering opptil produksjonsnivå

Bransjens overgang til digitalisering baserer seg på behovet for å forbedre prosessytelsen, redusere driftskostnadene og minimalisere nedetiden. Med den utvidede serien av PROFINET-aktiverte prosesspumper for digital nettverksstyring fra Watson-Marlow, trenger ikke brukeren digitale gatewayer, adaptere eller dyre PLC-grensesnittkort. lengre Istedenfor, gjennom å bruke pumpen som en gateway til sensordataene, kan man redusere systemets kostnader og kompleksitet.

Disse pumpene omfatter nettverksbaserte dispenseringsfunksjoner som gir brukeren mulighet til å opprette dispenserings- og doseringsoppskrifter som kan styres og justeres eksternt eller via pumpens HMI. Denne funksjonen sikrer nøyaktig og repeterbar dosering og fylling for optimal prosessytelse.

Pumpene omfatter et direkte grensesnitt til tredjeparts trykk- og gjennomløpssensorer. Denne utvidede, smarte kommunikasjonsfunksjonen gjør at brukerne kan lese informasjon på tvers av nettverket via pumpen. Det er også mulig å stille inn lokale styringsgrenser, som er en enkel, kostnadseffektiv måte å sikre prosessintegritet via uavhengig ytelsesovervåkning.

Pumpeserien 530, 630 og 730 for industrielt Ethernet fra Watson-Marlow er fullt kompatibel med avanserte distribuerte styringssystemer og førende merker innen PLC, inkludert Rockwell Automation, Emerson (Delta-V), Siemens og Beckhoff. I tillegg støtter pumpene et bredt spekter av sensorteknologier, som Krohne, Pendotech, Sonotec og Em-tec, for biofarmasøytisk single-use samt Parker Hannifin og Balluff for prosessindustrier.

www.wmftg.com


  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne