www.engineering-norge.com
Watson Marlow

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions’ nye navn gjenspeiler en strategi med fokus på å levere ende-til-ende-løsninger for væskestyring til kundene

Falmouth, Storbritannia, 11. April 2022 / Watson-Marlow Fluid Technology Group – en del av Spirax-Sarco Engineering plc, et FTSE 100-selskap – kunngjør i dag at de har endret navn til Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS). I takt med at selskapet utvikler seg for å møte behovene i de sektorene selskapet betjener etter en periode med god global vekst, inngår navneendringen i en strategi for å levere ende-til-ende-løsninger for væskestyring til kundene sine.

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions’ nye navn gjenspeiler en strategi med fokus på å levere ende-til-ende-løsninger for væskestyring til kundene

Andrew Mines, administrerende direktør for WMFTS, kommenterer: «Dette er en veldig spennende tid for Watson-Marlow gjennom en lengre periode med vekst. Det finnes en økende etterspørsel etter våre kvalitetsprodukter, løsninger og tekniske ekspertise i markeder innen biovitenskap, nærings- og nytelsesmidler og industri. Vår prioritet har alltid vært å levere klassens beste løsninger til kundene våre, og vårt nye navn og vår nye strategi vektlegger dette fokuset. Det vil gjøre oss i stand til å åpne opp for hele potensialet i våre varemerker, produkter og tjenester, posisjonere oss for videre vekst for å støtte dagens og fremtidens kunder og fornye oss for bærekraftig suksess i samsvar med våre kjerneverdier.»

Den strategiske visjonen som ligger bak navneendringen er å skape en nærere sammenheng mellom Watson-Marlows varemerker og produkter for å levere bedre kundeløsninger innenfor stadig flere bruksområder. I tillegg vil Watson-Marlow fortsette å utvikle sin sektorinndelte, konsulterende salgsmetode og digitalisere sine forretningsprosesser med blant annet et fullstendig omstrukturert og oppgradert nettsted.

Produksjonskapasiteten er også utvidet mens selskapet optimaliseres for å støtte kundene, med nylige kapitalutvidelser som et spesialbygget anlegg på 11 000 m2 i Portsmouth i Storbritannia for varemerket BioPure, samt et nytt anlegg på 14 000 m2 i Devens i Massachusetts, USA med åtte nye renrom.

Selskapet fokuserer på å fornye seg for bærekraft suksess ved å kombinere sin historie som verdensledende innen styringsteknologi for væskebaner med kontinuerlige investeringer. Watson-Marlow følger bærekrafts strategi One Planet, som ble lansert av hovedgruppen Spirax-Sarco Engineering plc. Dette veikartet til en mer bærekraftig fremtid er ledende i alle selskapets operasjoner for at de i samarbeid med andre, inkludert leverandører, kunder og lokalsamfunn, kan skape en bedre verden for morgendagen.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne