www.engineering-norge.com
LEMO

Oppdag LEMOs nye ledende High Power-kontakter

LEMO utvider med nye kontakter i M-serien, og da med en rekke nye konfigurasjoner for høyeffektkrav. Høy kraft, kompakt og lett, vibrasjonssikker, pålitelig, sikker, IP68 og Mil testet. Tilgjengelig fra 31. mars 2022.

Oppdag LEMOs nye ledende High Power-kontakter

LEMOs nye High Power-kontakter kombinerer de robuste, lette og kompakte M-seriene med nye toppmoderne gullbelagte høyeffektkontakter.
 
Med plass til kabler fra 10 mm² (AWG 8) til 50 mm² (AWG 1), kommer LEMOs High Power-kontakter i ulike unipol- og flerpolet konfigurasjoner for en- og trefase.
 
Disse nye konfigurasjonene ble utviklet for å tilfredsstille de strengeste tilkoblingskravene for høyeffektdistribusjon av elektroniske enheter og elektriske kjøretøyer. De er egnet for de mest krevende miljøforholdene og virksomhetskritiske løsninger.
 
Pålitelige, trygge, lette, robuste og fullstendig vanntette, de nye M Series High Power-kontaktene tilbyr de mest omfattende kontaktløsningene for spesielt ROV/UAV, motorsport, forsvar, romfart og droner..
 
Kontaktene er for opptil 430A merkestrøm, M-seriens High Power-konfigurasjoner tilbyr den høyeste kraften gjennom den minste kontakten på markedet.
 
Finn ut mer på:www.lemo.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne