www.engineering-norge.com
Alliance-Electronics

Alliance Electronics etablerer seg i Frankrike og kjøper 3 ekspertprodusenter av elektroniske tavler

Alliance Electronics, et teknologisk og industrielt konsern som spesialiserer seg på elektronisk underleverandør, etablerer seg i Frankrike (Rosheim, Bas-Rhin) og fullfører sine tre første oppkjøp.

Alliance Electronics etablerer seg i Frankrike og kjøper 3 ekspertprodusenter av elektroniske tavler


Med sin banebrytende kunnskap og anerkjente ekspertise ønsker Alliance Electronics å bli etablert som en ledende aktør i sin sektor. Drevet av et ambisiøst strategisk prosjekt, er målet å bli den europeiske lederen innen produksjon av høy-miks lavvolum (HMLV) elektroniske produkter. Med produksjonssteder i Frankrike, Portugal og Tunisia, med totalt mer enn 850 ansatte, har Alliance, hvis omsetning overstiger 50 millioner euro i år, som mål å utvikle et nettverk av samlet ekspertise med flere ferdigheter som dekker behovene til sine europeiske kunder. utvikling, har Alliance lagt til en partner til sin aksjonærbase, det pan-europeiske investeringsfondet Waterland Private Equity. Det bidrar med sin internasjonale kjøp og bygge-ekspertise til en ambisiøs strategi for ekstern vekst.

Damien Rossignon, en bedriftsdirektør i underleverandørindustrien for elektronikk i mer enn 20 år, har blitt utnevnt til president for Alliance-Electronics: "Vi ønsker å omgi oss med selskaper som ønsker å være en del av denne veksten, og på denne måten vil vi danne en føderasjon Hvert selskap vil beholde sitt DNA og ta med seg sin energi og sin kunnskap. "

Alliance Electronics, et navn som har både betydning og identitet
Ledet av ønsket om å forene aktører i elektronikksektoren, har gruppen valgt et navn og en visuell identitet som er både sterk og symbolsk. Alliance Electronics er dermed bekreftelsen på ambisjonene og den evolusjonære dynamikken som stammer fra direktørene i gruppen: opprettelsen av en gruppe mektige EMS-partnere, som gjensidig kan hjelpe hverandre med å transformere deres aktiviteter. Alliance gir finansiell styrke, økte investeringer og produksjonsevner.

"Verden av underleverandører består av en mengde små selskaper, ofte isolerte, og vår virksomhet er lokal, samarbeidende; det er derfor viktig og presserende å slå seg sammen for å forbli solide og møte den nåværende mangelen med større motstandskraft sier Damien Rossignon, president for Alliance Electronics.

"Vi ser etter fullverdige selskaper: ved å ta del i denne alliansen vil hver enkelt beholde sin identitet, sine verdier, samtidig som de drar nytte av sterk støtte i fagene organisasjon, økonomi, digitalisering."

Altrics og Proto-Electronics slutter seg til Alliance Electronics
Altrics og Proto-Electronics er blant de første selskapene som slutter seg til Alliance Electronics. Disse to spesialistene innen elektroniske tavler, den ene i middels serie, den andre innen prototyping, vil bringe sin ekspertise til alle selskapene i gruppen, som også inkluderer ATEMS.

Til dags dato er 10 andre europeiske selskaper (Frankrike, Italia, Belgia, Danmark) i diskusjoner om å bli med i alliansen.

"Vi er forpliktet til å samarbeide med dem for å frigjøre potensialet deres og ha en positiv innvirkning," sier Damien Rossignon. Det menneskelige aspektet vil være kjernen i denne alliansen. Målet er å oppmuntre til utvikling av hver enkelt i organisasjoner og utvikling av talent i diversifiserte og flerkulturelle team.

Med dette i tankene tilbyr gruppen ende-til-ende-støtte med en strategi basert på 3 hovedakser, alltid med mål om bærekraftig ytelse:

• Å bli en ekte partner for sine kunder, takket være en rekke verdiøkende tjenester
• Å kombinere styrken til en gruppe med smidigheten og nærheten til små og mellomstore bedrifter i nærheten av kundene gjennom hele Europe
• Å gjøre overgangen til digitalisering
• Kombiner den digitale ekspertisen og kunnskapen til hvert enkelt selskap

Siden 2013 har Proto-Electronics vært i stand til å demonstrere sin kunnskap innen integrering av digitalisering i sin industri, ved å la kundene bestille sine prosjekter online.

"Vi er overbevist om at digitalt må komme alle aktører i elektronikkindustrien til gode, og vi mener at vårt oppdrag er å støtte produsenter i alle størrelser med å bli digitaliserte, og samle noen av ressursene som i dag er utilgjengelige for bedrifter på grunn av deres størrelse. " legger vekt på Damien Rossignon.

Alliance Electronics planlegger å kjøpe opp 4 flere selskaper i 2022 og nå en omsetning på mer enn €100 millioner.

www.alliance-electronics.com

 


 


Alliance Electronics etablerer seg i Frankrike og kjøper 3 ekspertprodusenter av elektroniske tavler 
Alliance Electronics etablerer seg i Frankrike og kjøper 3 ekspertprodusenter av elektroniske tavler

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne