www.engineering-norge.com
STAHL

Energisparende lys for farlige områder

Kompakt, innovativt LED-design.

Energisparende lys for farlige områder
Waldenburg – R. STAHL kan nå tilby kompakte LED-baserte rørformede lysarmaturer for bruk i Ex-soner 1/21 og 2/22 som tilbyr brukeren et alternativ til typiske lineære armaturer. Med en diameter på kun 55 mm ta de nye lampene opp mindre enn halvparten av plassen som kreves av konvensjonelle lineære armaturer, og de veier mindre enn halvparten. Det som er mest imponerende er allikevel designet som gjør den nye 6036-serien så utrolig lyseffektiv: 30 1,2 meter lange LED-baserte rørformede lysarmaturer vil for eksempel forsikre en belysning på omtrent 500 lx, noe som vanligvis krever 35 lineære armaturer med to 36 W lysrør i hver, eller alternativt 48 konvensjonelle bokstypeenheter ettermonterte med LED-er. R. STAHLs nye lys forbruker allikevel kun halvdelen av kraften og den rangerte strømforbruket for hver 100 lx er kun på 1,5 W/m². Dette forsikrer enorme innsparinger når det gjelder driftskostnader, avhengig av den sammenlignende løsningen og tidsrammer, innsparinger fra like under 20 % til mer enn 50 % er praktisk realistiske.

De rørformede lysarmaturene kan brukes innenfor et bredt temperaturområde fra -40 til +60 °C. De vedlikeholdsfrie enhetene passer for generell belysning eller for bruk som maskinlamper. Takket være deres tynne design kan de monteres på steder som har vanskelig tilgang. Selv ved en miljøtemperatur på +60 °C når de en levetid på 80 000 timer. De vibrasjonssikre enhetene er IP66/IP67-beskyttet som standard, noe som gjør dem perfekte for maritime bruksområder. I tillegg til ATEX- og IECEx-sertifikater kommer de også med sertifikater fra mange hovedmarkeder (GOST, Gazpromnadzor, UL do Brasil, GL).

Illustrasjon: Takket være den ufattelige lyseffektiviteten vil de nye LED-baserte lysarmaturens i den nye 6036-serien spare betraktelige driftskostnader.

http://tekinfo.link/r13078f826

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne