www.engineering-norge.com
Parker News

Parker Hannifin introduserer ny SensoControl-trykksensor, SCP04, for hydrogenbruksområder

Parker Hannifin, verdensledende innen bevegelses- og styringsteknologier, kunngjør lanseringen av den nye SensoControl® SCP04-trykksensoren for hydrogenbruksområder.

Parker Hannifin introduserer ny SensoControl-trykksensor, SCP04, for hydrogenbruksområder

Med denne nyeste utviklingen følger Parker sin strategi for å utvikle produkter for nye markeder og fremtidige bruksområder. Hydrogen brukes mer og mer i all slags transportutstyr, fra lastebiler til busser til tog og til sjøs. For å muliggjøre produksjon, transport, påfylling og lagring av hydrogen er det nødvendig med nye produkter og løsninger. Trykksensoren SCP04 fra Parker er utformet for å oppfylle de kjemiske og fysiske kravene i hele hydrogenlivssyklusen. Her er sensoren spesielt fleksibel på grunn av ulike gjenger for å matche et bredt utvalg av systemkoblinger.

SCP04 har høytrykksmotstand og oppdager trykk fra 4 bar opptil 1000 bar som en digitalt kalibrert piezoresistiv målecelle. Spesialtilkoblingen tåler lave temperaturer, støt og vibrasjoner, noe som gjør den spesielt robust for de mest krevende miljøene.

En monolittisk design fjerner behovet for innvendige tetninger og eliminerer lekkasjer på grunn av materialtretthet. SCP04 har ingen trykkoverføringsvæske og ingen store, trykksatte områder. Den er også vakuumtett og elastomerfri. Prosesstilkoblingene er utformet for å være pakningsfrie for å oppfylle kravene til hydrogenbruksområder.

SCP04s robuste konstruksjon i 316L rustfritt stål og lave permeabilitet resulterer i bred mediemotstand og forhindrer sprøhet av metallet pga. ionisert hydrogen. I tillegg gir sensoren høy tilkobling gjennom høy kompatibilitet med ulike tilgjengelige koblinger og kan konfigureres med ulike utgangssignaler.

For mer informasjon kan du gå til: https://ph.parker.com/gb/en/pressure-transmitter-scp04

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne