www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Effektive drivløsninger for tapping av drikke Tilpasset, energibesparende, hygienisk, brukervennlig

Automatiske tappe- og transportsystemer i produksjon av drikkevarer og flytende mat stiller høye krav til energieffektivitet, driftssikkerhet, nedvaskingsevne og korrosjonsbeskyttelse. Som en av verdens ledende fullsortimentsleverandører for mekanisk og elektronisk drivteknologi kjenner NORD DRIVESYSTEMS bransjens krav og leverer effektive, hygieniske og pålitelige løsninger for tapping og transportørteknologi i drikkevarelinjer.

Effektive drivløsninger for tapping av drikke Tilpasset, energibesparende, hygienisk, brukervennlig
NORD-DuoDrive.jpg Den innovative og patenterte DuoDrive girmotoren oppnår enestående systemeffektivitet Image: NORD DRIVESYSTEMS

Enkel å rengjøre, energibesparende drift, høy presisjonsposisjonering, lave driftskostnader: Drivsystemer som brukes i automatiske tappesystemer for drikkevareindustrien må forene ulike krav - bare NORD DRIVESYSTEMS sitt ekspertiseområde. Familieselskapet fra Nord-Tyskland er verdensledende innen drivteknologi og tilbyr skreddersydde drivløsninger med høy energieffektivitet, brukervennlig plug & play-teknologi, glatte overflater og lang levetid.
DuoDrive girmotor: Høy energieffektivitet, lave driftskostnader

Den innovative og patenterte DuoDrive girmotoren integrerer en høyeffektiv IE5+ synkronmotor i huset til et ett-trinns spiralgir, og oppnår med en systemeffektivitet på opptil 92 % en av de høyeste effektivitetene på markedet i denne effektklassen . Svært høy systemeffektivitet oppnås også i dellastområdet. Det konstante motormomentet over et bredt turtallsområde gir konsistent versjonsreduksjon og reduksjon av driftskostnader. Sammen med den enkle plug-and-play-idriftsettelse resulterer dette i en betydelig reduksjon i Total Cost of Ownership (TCO) sammenlignet med eksisterende drivsystemer. Den uventilerte, utvaskede designen med glatte overflater oppfyller de strengeste hygienekravene og sikrer optimal rengjøring.

Effektive drivløsninger for tapping av drikke Tilpasset, energibesparende, hygienisk, brukervennlig
NORD-NORDAC-ON.jpg: NORDAC ON/ON+ er en kompakt og intelligent frekvensomformer for desentralisert bruk Bilde: NORD DRIVESYSTEMS

NORDAC ON/ON+: Desentralisert frekvensomformer med integrert Ethernet-grensesnitt
Drikketapping er et område hvor etterspørselen etter desentralisert drivteknologi er økende. NORD tilbyr en optimal løsning med den smarte NORDAC ON/ON+ frekvensomformeren. NORDAC ON/ON+ dekker effektområder opp til 2,2 kW og kjennetegnes av et integrert Ethernet-grensesnitt (ProfiNET, EtherNET IP og EtherCAT kan stilles inn per parameter), full plug-in-kapasitet og en svært kompakt design. Desentraliserte vekselrettere er ideelt egnet for integrering i tappe- og transportsystemer og sparer dermed plass i tillegg til den omfattende motorkabelen som kreves for sentraliserte frekvensomformere.

NORD-NORDAC-ON.jpg: NORDAC ON/ON+ er en kompakt og intelligent frekvensomformer for desentralisert bruk Image: NORD DRIVESYSTEMS


Effektive drivløsninger for tapping av drikke Tilpasset, energibesparende, hygienisk, brukervennlig
NORD-nsd-tupH.jpg: nsd tupH overflatebehandling gir en enestående anti-korrosjonsbehandling for drivkomponenter i nedvaskingsoptimerte støpte aluminiumshus for drikkevareindustrien Image: NORD DRIVESYSTEMS

nsd tupH overflatebehandling: Et alternativ til rustfritt stål
nsd tupH overflatebehandling er tilgjengelig for DuoDrive så vel som for NORDAC ON/ON+. Takket være en spesiell metode gjøres overflaten korrosjonsbestandig og hardere og gjør at aluminium oppfører seg som rustfritt stål med tanke på korrosjonsbeskyttelse. Dette er ikke et belegg, men en overflatebehandling som skaper et beskyttende lag som er permanent bundet til underlagsmaterialet. Så ingenting kan løsne eller flasse av. Drivene er enkle å rengjøre og i stor grad motstandsdyktige mot syrer og alkalier. Det er til og med mulig å bruke høytrykksvaskere eller påføre aggressive medier. nsd tupH-behandling er tilgjengelig for de fleste av NORDs modulære drivsystemer laget av aluminium.

NORD DRIVESYSTEMS på drinktec 2022
NORD vil presentere sin omfattende portefølje av drivløsninger for tapping og transportørprosesser fra 12. til 16. september 2022 i München på drinktec, verdensledende messe for drikkevareindustrien. Du finner NORD i Hall A3 på Stand 233.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne