www.engineering-norge.com
Emerson Automation Solutions

Emerson’s Fluid Control & Pneumatics Roadshow besøker Norge fra 10 – 14 Oktober

Selskap for å bringe arrangementet personlig og digitalt til globalt kundenettverk. The Emerson Fluid Control & Pneumatics demo trailer er for tiden I Europa. Fra 10 – 14 Oktober besøker den Norge.

For gjeldende Roadshow-plan som er planlagt på tvers av flere lokasjoner, KLIKK HER. Arrangementet er også virituelt tilgjengelig for de som ikke kan delta personlig.

Kalt «Mobile ressurser for innovasjon, Emerson Solutions and Technology», er det mobile servicesenteret utstyrt med det seneste innen digital transformasjon for maskinsikkerhet, maskinautomatiseringssystemer og væskekontroll. Både personlige besøkende og virtuelle deltakere vil ha tilgang til informasjon og videoer som fremhever nye produkter og løsninger fra Emerson.

Det mobile servicesenteret vil gjøre planlagte stopp i en rekke land. Emerson vil gjennomføre sikker praksis i lys av den globale pandemien. Det vil være en rekke informasjonsvideoer som tilbys både i det mobile servicesenteret og virtuelt, inkludert "Digital Transformation: Turning Data Into Actionable Insight With IIoT Applied Solutions" og "Machine Safety in Pneumatics Reduces Risks Without Compromising Productivity."

For mer informasjon om Emerson Mobile Roadshow og for å planlegge et besøk, gå til selskapets nettside.


Emerson’s Fluid Control & Pneumatics Roadshow besøker Norge fra 10 – 14 Oktober
Emerson Mobile Event Service Center vil turnere en rekke utvalgte europeiske byer. Demo traileren vil inneholde en rekke innholdsrike podier og videoer som fremhever selskapets fremskritt innen digital transformasjon, maskinsikkerhet med mer.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne