www.engineering-norge.com
EPLAN

Maksimale kundefordeler for den digitale transformasjonen

Eplan Partner Network ble grunnlagt for over to år siden, og rundt seksti selskaper har sluttet seg til i mellomtiden. Strategiske partnere som Phoenix Contact, Siemens og Rockwell Automation, pluss teknologipartnere - inkludert ABB, Lapp Kabel, Wago og Weidmüller - samles under ett ledende prinsipp: å tilby den høyeste graden av integrasjonsevne med Eplan for sine løsninger.

Maksimale kundefordeler for den digitale transformasjonen
Eplan Partner Network.jpg: Rundt 60 deltakere i Eplan Partner Network: I tett samarbeid med sine partnere baner løsningsleverandøren Eplan vei for at bedrifter kan gjennomføre den digitale transformasjonen.

I en tid med digital transformasjon forener alle krefter slik at ulike programvareapplikasjoner som produktkonfiguratorer, CPQ, PLC, PLM/ERP og andre ideelt sett kan kommunisere med hverandre.

Bedrifter er avhengige av en rekke programvareapplikasjoner fra forskjellige produsenter. Eplan Partner Network ble grunnlagt for å utnytte det fulle potensialet i produktiv samhandling mellom de ulike løsningene i miljøet for produktkonfiguratorer, CPQ, PLC og PLM/ERP. Nettverket har satt forpliktende mål for videreutvikling av integrasjonene, noe som skaper et solid grunnlag for produsentene. Kundene drar nytte av den testede kvaliteten på programvaren, pågående utvikling av slike og en systematisk økning i fordelene for deres egne arbeidsflyter. Åpne grensesnitt og dyp integrasjon gir et bredt spekter av muligheter for å implementere den digitale transformasjonen i den virkelige verden.

Stikkordet er integrasjon
Eplan Partner Network er en global rammeorganisasjon med selskaper delt inn i fire typer partnere: strategiske partnere, teknologipartnere, løsningspartnere og forskningspartnere. Gjennom felles utvikling av integrasjoner, for ikke å snakke om kvalitetssikring og support basert på åpne grensesnitt, får brukerne størst mulig utbytte av applikasjonene.


Maksimale kundefordeler for den digitale transformasjonen
Partner Network Treffen.jpg: Dialog er viktig: På SPS-messen i november 2022 presenterte Alexander Bürkle og ABB (blant andre) sine aktiviteter som en del av Eplans partnernettverk.


Utvidelse av det internasjonale partnernettverket
Nøkkelaktører innen automatisering deltok allerede i nettverket tidlig i 2021, inkludert de strategiske partnerne Rittal, Phoenix Contact og Rockwell Automation, og som ble utvidet i 2022 til å omfatte Siemens og selskapets Smart Infrastructure-divisjon. Teknologipartnere utgjør det mest omfattende området i Eplan Partner Network, med 38 selskaper fra denne sektoren. Digital Ecosystem Manager Luca Cavalli i ABB, et ledende teknologiselskap, sier: "Eplan spiller en viktig rolle i det voksende nettverket av designere av elektriske systemer. Et tydelig eksempel er den sømløse integrasjonen mellom ABBs digitale e-Configure-plattform og Eplan Data Portal, som effektiviserer designprosessen for brukerne. Med innføringen av bærekraftige energisystemer og smarte industrioppgraderinger har ABB forpliktet seg til å støtte fagfolk som håndterer disse endringene. Integrasjonen av ingeniørverktøy og konfigurasjonsverktøy sikrer både tidsbesparelser og data av høy kvalitet."

Andre teknologipartnere inkluderer Auvesy-MDT, Ehrt, Gossen Metrawatt, Jetter og Sigmatek. Internasjonalt har også Digiwin (Kina) og Trace Software (Frankrike) blitt integrert i nettverket, i likhet med Omron, Wago og Weidmüller, som alle er globale aktører. Sandra Huang fra Digiwin sier: "Grensesnittet mellom Digiwin PLM og Eplan hjelper ingeniører med å fokusere fullt og helt på den faktiske prosjektplanleggingen. All relevant informasjon, inkludert stykklister, deledata og prosjektdata, synkroniseres automatisk mellom Eplan-plattformen og Digiwin PLM. Brukerne drar nytte av konsistente og oppdaterte data gjennom hele prosjektets livssyklus."

På løsningspartner-siden er det en rekke kjente automatiseringsselskaper, inkludert Alexander Bürkle (elektronikkgrossist/leverandør av teknologitjenester), CADTalk (CAD/PDM-ERP-integrasjoner), Cideon (systemintegrator), D&TS GMBH (masterdatahåndtering), Elmo Solutions (CAD/PDM/PLM-ERP-integrasjoner), Grollmus (PLS-programmering), PLM CAD Utilities (CAD/PDM/PLM-ERP-integrasjoner), Secude International (Microsoft- og SAP-partnere), Semodia (MTP-eksport), Solidline (PLM-systemleverandør), Wus-Tec (trådproduksjon) og Zahnen Technik (vann-/avløpsteknologi). Dette viser det brede spekteret av løsninger som brukes og integreres i Eplan-miljøet. CTO Benedikt Ney i Zahnen Technik sier: "Vi ønsker å gi alle tilgang til rent vann. Takket være vårt fantastiske partnerskap med Eplan kommer vi nærmere denne visjonen hver dag."

Når det gjelder forskningspartnerskap, ble det nylig inngått et samarbeid med TH Lübeck University, som utvider kretsen av eksisterende forskningspartnere, European 4.0 Transformation Center (E4TC) og Institute for Control Engineering of Machine Tools and Manufacturing Units (ISW) ved Universitetet i Stuttgart.

Les mer på: www.eplan-software.com/partner/
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne