www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering

Enten du sjekker inn, sorterer, høyhastighetstransport eller gjenvinning av bagasje – NORD DRIVESYSTEMS tilbyr passende kjøreløsninger for alle bagasjehåndteringsapplikasjoner. Spesialisten vil presentere dem fra 10. til 13. oktober 2023 på interflyplassen i München.

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering
NORD-baggage-transport.jpg: Innen flyplasslogistikk må bagasjen ofte fraktes over lange avstander; NORD drivløsninger gir høy energieffektivitet for dette. Bilde: NORD DRIVESYSTEMS

Av og til transporteres bagasjegjenstander av varierende vekt over lange avstander og med ujevne mellomrom: Dette er den store utfordringen for bagasjehåndtering på flyplasser. Her tilbyr NORD DRIVESYSTEMS ulike høyeffektive drivløsninger.

Enestående energieffektivitet
NORDs IE5+ synkronmotor overbeviser med en energieffektivitet på opptil 93 prosent og overgår dermed til og med den høyeste standardiserte effektivitetsklassen IE5. Drivspesialisten tilbyr den ikke bare som en frittstående motor, men også i integrerte drivsystemer som reduserer antall grensesnitt og dermed øker systemeffektiviteten ytterligere. I den patenterte DuoDrive- girmotoren er IE5+-motoren integrert i et skrueformet gir og gir ikke bare enestående effektivitet, men også en kompakt installasjonsplass. I motsetning til dette har LogiDrive drivsystem en desentralisert frekvensomformer som effektivt kontrollerer drivverket og er plassert direkte på girmotoren, noe som muliggjør enkel installasjon.

Spesielt viktig for industrien: IE5+-motordesignet og frekvensomformerdriften gjør at samme motorvariant kan brukes universelt over hele verden - uavhengig av lokal nettspenning eller de respektive energieffektivitetsforskriftene.


NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering
NORD-LogiDrive.jpg: En IE5+ synkronmotor, et vinkelgir og en desentralisert frekvensomformer er integrert i LogiDrive drivsystem. Bilde: NORD DRIVESYSTEMS

Redusere varianter, minimere kostnader
NORD drivteknologi oppnår en meget høy og relativt konstant virkningsgrad over et bredt turtalls- og dreiemomentområde, og gir også optimal energiforbruksytelse i dellast og turtallsområder. Dette muliggjør bruk over et bredt belastningsområde og dermed reduksjon av antall drivvarianter i et komplett system. Administrative kostnader minimeres og produksjon, logistikk, lagring og serviceprosesser strømlinjeformes. Dette resulterer i en betydelig reduksjon av brukerens Total Cost of Ownership (TCO).

En energieffektiv drift er spesielt viktig for store transportørsystemer med mange drivenheter. Med NORD ECO-tjenesten støtter NORD sine kunder i å finne den mest energieffektive drivløsningen. NORD-spesialister måler systemets lastprofil og avgjør om drivverket er optimalt utformet. Skulle dette ikke være tilfelle, anbefaler de en mer effektiv stasjonskonfigurasjon.

NORD DRIVESYSTEMS vil presentere sine løsninger for flyplassindustrien fra 10. til 13. oktober 2023 på inter airport Europe i München. Du finner drivspesialisten på Stand B5-1566.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne