www.engineering-norge.com
Parker News

Parker introduserer den nye AC Drive-kontrolleren

Parker har lansert sin AC20F drivkontroller, en modulær drift designet for hydrauliske applikasjoner og hydrauliske pumpesystemer med variabel hastighet, inkludert dens Drive Controlled Pump.

Parker introduserer den nye AC Drive-kontrolleren

AC20F er allerede tilgjengelig i en rekke effektnivåer fra 1,5 kW til 180 kW og dekker derfor et stort utvalg bruksområder. Til tross for sine kompakte dimensjoner har den nye drivkontrolleren et bredt utvalg av ferdigintegrerte funksjoner, for eksempel sensorløs vektormodus for styring av induksjonsmotorer for vekselstrøm. Tilstandsovervåking av hydrauliske kraftenheter støttes også: Oljenivå og temperatur samt filterets tilstand registreres automatisk og fører om nødvendig enten til et varsel eller til og med at applikasjonen stoppes.

AC20F er spesielt egnet som drivkontroller for den forbedrede driverstyrte pumpen DCP, Parkers løsning for hydraulisk drift med variabel hastighet. Fire driftsmoduser støttes: I modus for flowkontroll (Q) stiller AC20F inn riktig pumpehastighet basert på den spesifiserte flowhastigheten. I trykkmodus (P) styrer driveren trykket basert på kontrollsignalet og tilbakemelding fra en trykktransduser med lukket sløyfe. PQ-modus kombinerer disse to første valgene. I tillegg har AC20F også en elektronisk lastkompensert pumpemodus (eLCP). Med denne funksjonen for registrering av last kan den høye dynamikken til den benyttede strupeventilen kombineres med den driverstyrte pumpens potensial for effektivitets- og energisparing.

Funksjonsutvalget til den nye driveren kan utvides med en rekke ekstramoduler. For eksempel kan I/O-kapasiteten i grunnversjonen utvides med I/O-opsjonskort. Med det valgfrie tilbakemeldingskortet for koder kan du koble til en inkrementell koder og dermed dra nytte av alle fordelene med vektorkontroll med lukket sløyfe. I tillegg kan AC20F utstyres med kommunikasjonskort for feltbusskommunikasjon med åpne standarder, inkludert CANopen, PROFIBUS, PROFINET, EtherCAT og EtherNet/IP.

En annen fordel med AC20F er konfigurasjonsprogramvaren Drive System Explorer (DSELite) fra Parker Den er basert på tydelig blokkprogrammering og har et intuitivt brukergrensesnitt. Dette lar brukeren konfigurere og parametrisere applikasjoner enkelt og praktisk uten å måtte navigere gjennom kompliserte menyer. Dette konseptet gjør nye AC20F egnet for OEM-maskinbyggere som trenger en kompakt, kostnadseffektiv og brukervennlig driver for hydrauliske bruksområder, men som ikke vil fire på ytelsen.

Hvis du vil vite mer om dette produktet, kan du gå til: https://ph.parker.com/no/nb/ac-advanced-hydraulic-purpose-drive-controller-series-ac20f.

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne