www.engineering-norge.com
Steute

Ex HS 98 posisjonsbrytere med analog utgang for Ex-soner 1 og 21

Ex HS 98 posisjonsbryteren som steutes forretningsdivisjon «Extreme» har demonstrert ved SPS IPC Drives skiller seg ut fra alle andre Ex-posisjonsbrytere i det omfattende steute-utvalget på grunn av en veldig imponerende egenskap. I stedet for å bruke konvensjonell «på/av»-teknologi, så sender den et analogt signal som korresponderer med posisjonen til aktuatoren eller stempelet som detekteres av en integrert Hall-sensor. Avhengig av varianten du velger så vil sensoren levere utgangssignalet i én av de tre etablerte standardene 0 … 20 mA, 4 … 20 mA eller 0 … 10 V.

Ex HS 98 posisjonsbrytere med analog utgang for Ex-soner 1 og 21
Produktbilde: Ex HS 98

Denne funksjonen har blitt integrert inn i den populærere Extreme posisjonsbryter 98-serien, blant annet karakterisert av et robust, korrosjonsfritt, aluminiumskabinett med et lokk i rustfritt stål, høye beskyttelsesklasser og dimensjoner i henhold til DIN EN 50041-standarden. Forskjellige aktuatorer kan monteres 4 x 90 grader. Dette betyr at den analoge posisjonsbryteren kan integreres fleksibelt i den omkringliggende konstruksjonen, ikke minst siden den kan programmeres individuelt på fabrikken og derved ideelt tilpasses dens aktuelle bruksområde.

Den eksplosjonsbeskyttede varianten av HS 98 er ATEX/IECEx-godkjent for bruk i gass Ex-soner 1 og 2, i tillegg til støv Ex-soner 21 og 22. Dens kombinasjon av egenskaper gjør denne robuste analoge posisjonsbryteren perfekt egnet for bruksområder slik som nøyaktig posisjonsovervåkning av klaffer, ventiler og andre kontrollelementer som er installert i eksplosive miljøer.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne