www.engineering-norge.com
Watson Marlow

Den nye Qdos H-FLO kjemiske måle- og doseringspumpen gir høyere gjennomløpshastigheter for en lang rekke doseringsapplikasjoner

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) har lansert Qdos™ H-FLO kjemisk måle- og doseringspumpe, spesialutformet for høyere gjennomløpshastigheter opptil 600 l/t.

Qdos H-FLO leverer den samme enestående nøyaktigheten og påliteligheten som andre Qdos-pumper, men for høyere gjennomløpshastigheter, med et stort utvalg av pumpehoder og en rekke ulike slangematerialer for å sikre kjemisk kompatibilitet med prosesseringsvæsken.

Qdos H-FLO-doseringspumpen med høy presisjon tilbyr fleksibilitet og kan skaleres utfra kundens prosesser, enten det er behandling av vann og avløpsvann, prosessering innen gruvedrift og mineraler eller til bruk med matvarer og drikkevarer eller med pulp og papir.

Lanseringen av Qdos H-FLO utvider serien av Qdos-pumper gjennom å tilby gjennomløpshastigheter opptil 600 l/t og trykkevne opptil 7 bar (102 psi).

Som resten av Qdos-serien av peristaltiske pumper kutter Qdos H-FLO kostnadene på grunn av høyere kjemisk målenøyaktighet, med en doseringsnøyaktighet på ±1 % og repeterbarhet på ±0,5 %.

Qdos H-FLO gir fordeler for applikasjoner som inkluderer:

 • Desinfeksjonsmidler
 • Koagulanter
 • Flokkulanter
 • Syrer/kjemikalier
 • Reagenser til gruvedrift
 • Surfaktanter

Adeel Hassan, produktleder hos WMFTS, sier: “Vi hos Watson-Marlow Fluid Technology Solutions satser på teknisk nytenking for å løse komplekse kundeproblemer ved å tilby brukervennlige løsninger. Den høye nøyaktigheten og repeterbarheten på pumpene våre bidrar til å oppnå kostnadsbesparelser når det gjelder bruk av kjemikalier, som også støtter våre kunder på deres ferd mot absolutt null. Samtidig som pumpen har arvet enestående funksjoner fra den tidligere Qdos-serien, omfatter den også mange funksjoner som er helt nye på markedet og som gjør kjemisk dosering enklere, sikrere og mer kostnadseffektiv.

“Kundenes tilbakemeldinger har vært en avgjørende drivkraft under utviklingen av Qdos for applikasjoner med høyere gjennomløpshastighet. Qdos H-FLO har som mål å gjøre kjemisk dosering enklere og mer effektiv for drift, vedlikehold og EHS-teamet. Den tilbyr mange innebygde kommunikasjonsalternativer for integrering av SCADA og PLC for å oppnå optimalisert prosessering.”

Fordelene til den nye Qdos H-FLO inkluderer:

 • Gjennomløpshastigheter fra 2,0 ml/min til 600 l/t
 • Trykkevne på opptil 7 bar
 • RFID-pumpehodedeteksjon sikrer bekreftelse på korrekt pumpehode
 • Turteller for service og vedlikehold av pumpehodet
 • Lekkasjedetektor og væskesmittesikring forhindrer søl og kjemisk eksponering når pumpehodet utløper
 • Nettverksintegrasjon samt alternativer for styring og kommunikasjon inkluderer EtherNet/IP, PROFINET og PROFIBUS for enkel integrering med SCADA / PLC
 • Ett felles pumpedrivverk med en rekke pumpehodealternativer for skift av prosessbetingelser og kjemikalier

Qdos H-FLO støttes med et valgfritt trykksensorsett som gir trykkovervåkning i sanntid, som sikrer prosessens sikkerhet og forbedrer tryggheten. Det valgfrie trykksensorsettet leveres med konfigurerbare alarmer for prosessovervåkning. Trykksensorsettet vil være tilgjengelig for hele Qdos-serien og er kompatibel med kjemikalier som er vanlige i prosesseringsbransjer.

Om Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) er verdensledende i produksjon av peristaltiske pumper og assosierte væskebaneteknologier for bransjer innen biovitenskap og prosessering.

Det er seks pumper i Qdos-serien fra WMFTS—20, 30, 60, 120, CWT og H-FLO—for å oppfylle alle dine krav innen kjemisk måling og dosering.

WMFTS er et heleid datterselskap av Spirax-Sarco Engineering plc og opererer i 42 land.

Du finner mer informasjon på www.wmfts.com.

For å se artikkelen, vennligst klikk: Qdos H-FLO


Den nye Qdos H-FLO kjemiske måle- og doseringspumpen gir høyere gjennomløpshastigheter for en lang rekke doseringsapplikasjoner
Qdos kjemiske måle- og doseringspumper viser Qdos H-FLO (midt på bildet), Qdos 60 og Qdos CWT


Den nye Qdos H-FLO kjemiske måle- og doseringspumpen gir høyere gjennomløpshastigheter for en lang rekke doseringsapplikasjoner
Qdos H-FLO Universal+ kjemisk måle- og doseringspumpe med slange


  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne