www.engineering-norge.com
Parker News

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Fra bevegelseskontroll for akseinterpolasjon til tilpasning av ulike settpunktkilder, for eksempel hastighets- eller strømkommandoer – det valgfrie I/O-kortet passer for en rekke bruksområder. Den støtter også kodersimulering, trinn- og retningsinntasting.

I/O-kortet har en rekke fordeler, inkludert fleksibilitet og kostnadseffektivitet. I tillegg gir det et bredere utvalg av sensorer, noe som gir kostnadsbesparelser ved å bruke sensorer med standard grensesnitt i stedet for typisk dyrere sensorer med feltbussgrensesnitt. Direkte tilkoblede sensorer gir kortere syklustider og reduserte forsinkelser, og de forbedrer ytelsen til kontroller med lukket sløyfe. I tillegg kan små applikasjoner utføres uten behov for en ekstern programmerbar logisk kontroller (PLC), noe som forenkler den generelle systemdesignen.

I/O-opsjonskortet er kompatibelt med alle PSD1-serier og har en fleksibel utforming med ett eller to kort per driver. Den har ett kodergrensesnitt for inngang/emulering, åtte byttbare digitale innganger/utganger og fire analoge innganger.

Dette nye I/O-alternativskortet øker de potensielle bruksområdene til Parkers servodrivere og gjør dem egnet for en rekke bruksområder som desentraliserte kontrollsystemer med bevegelseskontroll og PLC-funksjon i driveren. De varierte inngangene og utgangene muliggjør direkte tilkoblinger til sensorer, intern lastkontroll eller fungerer som settpunktinnganger for strøm eller hastighet.

«Introduksjonen av våre I/O-alternativkort representerer et betydelig steg fremover når det gjelder mulighetene til våre PSD1-servodrivere, og gir kundene våre større fleksibilitet, kostnadseffektivitet og ytelse», sier Markus Gugel, Product Manager Servo Drives, Electric Motion and Pneumatic Division.

Dette siste forbedringen bekrefter Parker Hannifins ønske om å levere løsninger som styrker bedrifter innen ulike bransjer. I/O-alternativkortet er tilgjengelig nå og åpner for en ny tidsalder av muligheter for applikasjoner innen bevegelseskontroll.

For ytterligere informasjon.

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne