www.engineering-norge.com
LEMO

Anglissimo

LEMO-kontakter lanserer en ny albuepluggkontakt som kalles Anglissimo. Denne patentanmeldte kontakten gir systemintegratorer og produsenter mulighet til å innrette kontakten i én av åtte mulige posisjoner under monteringen.

Anglissimo
Løsningen er ideell for design hvor mange kabler må plasseres på en nøyaktig måte for å unngå kabelrot eller for mange kabler på samme sted. Den nye kontaktmodellen kalles Anglissimo fra det italienske «issimo» som brukes i superlativer slik som «bellissimo». Produktet er tilgjengelig i tre størrelser, seriene 0B, 1B og 2B. 2 til 32 elektriske kontakter.

LEMOs høykvalitets Push-Pull-kontakter kan finnes i mange krevende bruksmiljøer inkludert innen medisinsk utstyr, industrikontroll, test og måling, lyd og bilde, og telekommunikasjon.

LEMO har designet presisjonskontakter i sju tiår. Med et utvalg på over 75 000 produktkombinasjoner som fortsetter å vokse igjennom kundespesifikke design, betjener LENO og deres tilknyttede datterselskaper REDEL, NORTHWIRE og COELVER for øyeblikket mer enn 100 000 kunder i over 80 land over hele verden.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne