www.engineering-norge.com
Steute

Fleksibel å bruke og konfigurerbar på nett

Trådløs kommandoenhet for sWave.NET®-nettverket

Fleksibel å bruke og konfigurerbar på nett
På SPS IPC Drives 2016, har steutes avdeling for trådløs teknologi presentert nyeste versjon av sin trådløse kommandoenhet RF BF 74-NET. Det som skiller den fra forgjengeren, er muligheten til å integrere den i et sWave.NET® trådløst nettverk.

Dermed kan den trådløse kommandoenheten enkelt plasseres i feltet eller nær maskinen. Da kommuniserer den ikke med en mottakerenhet inne i kontrollkabinettet, men med nærmeste adgangspunkt inne i det trådløse nettverket, tilgjengelig i tre frekvensområder (868, 915 og 922 MHz) slik at det kan brukes over hele verden.

Denne nye versjonen følger ennå det godt utprøvde modulsystemet: de trådløse kommandoenhetene kan konfigureres etter fritt valg. Koblingsinnlegg og knappehetter med ulike farger kan kombineres med ulike knapper, brytere og vippebrytere. Dette skjer lettest på nett via konfiguratoren på steutes nettside.

Disse tallrike alternativene i RF BF 74-serien – kombinert med trådløs nettverk-teknologien – skaper forutsetningen for fleksibel bruk på mange ulike områder for industri- og byggteknologi.

Montering av disse kommandoenhetene er også ukomplisert: brukerne trenger ikke legge kabler, men bare feste dekselet til veggen eller maskinen. Kommandoenheten, i innlæringsmodus, kobles så til sWave.NET®s trådløse nettverk i noen få enkle trinn.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne