www.engineering-norge.com
Seco Tools

Seco lanserer ny global hjemmeside Relevant innhold og en optimalisert brukeropplevelse hjelper produsenter med å finne riktige løsninger for sin produksjon

Seco Tools, en ledende global leverandør av løsninger og verktøy for fresing, dreiing, hullbearbeiding og holdere for verktøy, lanserte nylig sitt nye globale nettsted, www.secotools.com, for å hjelpe produsenter med å finne riktige verktøyløsninger. Nye secotools.com hjelper brukerene med å øke produktiviteten og forstå avanserte bearbeidings prosesser ved å gi tilgang til relevant produktinformasjon, tekniske data, bransjeledende ressurser og kundestøtte på ett enkelt sted. «Hos Seco vet vi at i dagens konkurranseutsatte virkelighet trenger våre kunder raske og pålitelige løsninger på komplekse bearbeidings- utfordringer», sier Lars Bergström, administrerende direktør hos Seco Tools. «Nye secotools.com gjør det enklere for kundene å finne frem til produktene de trenger for å øke produktiviteten.»

Seco lanserer ny global hjemmeside  Relevant innhold og en optimalisert brukeropplevelse hjelper produsenter med  å finne riktige løsninger for sin produksjon
018371_HQ_IMG_Key_Visual_Dotcom_RGB.jpg

Nettstedet har både en effektiv søkefunksjon og enkel navigering, noe som gjør det enkelt for brukere å finne det de trenger, når som helst, og fra enhver enhet. Den avanserte søkefunksjonen hjelper kundene raskt med å finne frem til løsninger ved å finne verktøyene og arbeidsstrategiene som egner seg best for nettopp dem.

En av nettstedets mest imponerende nye funksjoner er Suggest, et avansert nettbasert produktutvelgelsesverktøy som veileder produsenter til den løsningen som best stemmer med deres unike krav. Basert på parametrene brukeren oppgir, finner og foreslår Suggest hurtig en komplett verktøyanbefaling med skjæredata.

Brukerne kan også glede seg over nettstedets nye Seco Online Store, som tilbyr rask og enkel bestilling av verktøy. Kundene kan øke produktiviteten med hurtig tilgang til oppdatert informasjon om produkter, priser, kampanjer og lagerbeholdning. Nettbutikken gir også kundene full oversikt over ordrestatusen og kjøpshistorikken.

Andre funksjoner omfatter også nyhets- og arrangements sider, som holder kunder og partnere oppdaterte på nyheter, artikler og kommende arrangementer, samt et nedlastingssenter med enkel tilgang til bransjeledende ressurser innen metallbearbeiding.

Nettstedets design er svært fleksibelt, noe som gjør det mulig å oppnå en optimal leseopplevelse på et bredt spekter av enheter, det være seg stasjonær eller bærbar PC, smarttelefon eller nettbrett.

Gå til www.secotools.com for å få tilgang til Seco Tools nye nettsted.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne