www.engineering-norge.com
Seco Tools

Ny dreiesort TP3501 med Seco's detekteringsfunksjon for brukte skjæregger.

Seco Tools har utvidet produktserien av TP-sorter basert på Duratomic-teknologien med TP3501. En grad som sørger for optimal sikkerhet i tøffe dreieoperasjoner. Den nye sorten er ideell for dreiing av stål med kraftige brutte kutt, samt i mindre stabile maskiner. Den gjør også en god jobb der en må kjøre med dårligere oppspenning av emne på grunn av delens størrelse eller form.

Ny dreiesort TP3501 med Seco's detekteringsfunksjon for brukte skjæregger.
HQ_IMG_TP3501

TP3501 utfyller utvalget av sorter for dreiing av stål, som allerede består av TP2501, TP1501 og TP0501, og som er belagt med Seco's nyeste Duratomic-beleggingsteknologi. Sorter for høy og pålitelig ytelse i mange materialer og dreieoppgaver. Duratomic-teknologien ble introdusert av Seco i 2007 som bransjens første tekstur α-baserte Al2O3-belegg, som manipulerer overflatekomponentene i beleggingen på atomnivå for å gi bedre mekaniske og termiske egenskaper. Teknologien gir bedre ytelse gjennom at vi har klart å oppnå den perfekte balansen mellom slitestyrke og hardhet.

Den nye TP-sorten omfatter også Seco's EDGE INTELLIGENCE-konsept – en integrering av omfattende kjennskap til skjæreytelse og kunnskap som får det meste ut av alle skjæreggene på skjæret. Sorten har Chrome-deteksjon for brukte skjæregger, noe om gjør at du straks kan fastslå om en egg allerede er oppbrukt, og slik eliminere potensielt vrakgods.

Det omfattende produktutvalget for TP3501 inkluderer nesten 400 skjær i et stort utvalg av sponbrytere, inkludert den svært anvendelige M6 sponbryteren. .

Ønsker du mer informasjon om TP3501, kan du ta kontakt med din lokale Seco-representant eller gå til
https://www.secotools.com/en/Global/Products/Turning/General-Turning/New-Duratomic-TP3501/

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne