www.engineering-norge.com
Steute

Nye komponenter for sWave.NET® trådløst nettverk

Kompakt trådløs terminal for intralogistikk og produksjon

Nye komponenter for sWave.NET® trådløst nettverk
Det å be om etterleveranse av deler, lagring, starte bestillingsprosesser og be om forsendelser eller sende varer er kjente prosedyrer for personer som arbeider med montering, forsendelse og henting av varer. Med den trådløse terminalen som presenteres på LogiMAT by steutes forretningsenhet "Wireless" kan disse oppgavene for første gang gjøres enklere, mer komfortabelt og fleksibelt. Samtidig er de enkle å integrere i et firmas IT-infrastruktur.

Brukerne som mottar informasjon via et tolinjers display og omvendt kan også sende informasjon til overordnede kontrollsystemer (WMS, ERP, PDA, etc.) via tre knapper som kan konfigureres fritt. Fleksibilitet er garantert, for eksempel ved at signalene sendes videre i det trådløse nettverket sWave.NET®. Dette skjer via adgangspunkter, som fungerer på samme måte som en ruter og sender de trådløse signalene direkte til en IP-adresse, der de så behandles av firmaets IT-system.

Nye terminaler kan integreres i dette nettverket bare med noen få trinn. Dette muliggjør også enkel tilbakevirkende modifikasjon, f. eks. til FIFO-hyller, E-Kanban-hyller, hentepunkter eller andre arbeidsstasjoner. Samtidig økes innsynet, både på den enkelte arbeidsstasjonen og i hele selskapet fordi det dannes en konstant informasjonsstrøm i to retninger – for eksempel fra hentebeltet til logistikkledelsen eller fra Kanban-hyllen til materialbehandlingen. I hvert tilfelle kan ytterligere kobleanlegg og kommandosystemer når som helst integreres i sWave.NET® wireless.

steute tror at "trådløse Kanban-hyller”, Andon-systemer for å vise feilfunksjoner, uregelmessigheter i produksjonen og mobile arbeidsstasjoner i forsendelsessoner kan være eksempler på vanlige anvendelsesområder for dets nye trådløse terminal. Denne trådløse teknologien omfatter funksjoner som minimale installasjonskostnader, lange generelle sendetider og vedlikeholdsfri drift i mange år.

Siden sWave.NET® trådløse nettverk er mer eller mindre selvkonfigurerende, er det svært enkelt å sette opp. For optimalisert energieffektivitet med korte aktivitetssykluser må sende- og mottakerprosessene koordineres. Når en bruker sender informasjon via en trådløs terminal, kontakter senderen flere ulike tilgangspunkter i nærheten, tester signalstyrken i hvert svar og sender så signalene til tilgangspunktet med høyest signalstyrke. Sendebanen prioriteres regelmessig. På denne måten garanteres korte latensperioder og høy pålitelighet under sending.

steute på LogiMAT: hall 5, bod F60

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne