www.engineering-norge.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® utvikler nye 2.4 GHz og 900 MHz industrielle frekvenshoppende serielle radioer

RLX-IFHS radioene fra ProSoft Technology® er en ideell løsning for å redusere utvikling og installeringskostnader ved serielle industriautomasjonsnettverk i de røffeste miljøer. ProSoft Technology spesialiserer seg på kommunikasjonsprotokoller for industriell automasjonsstyring og utvikler trådløse løsninger som møter sikkerhetskravene til de fleste nettverksapplikasjoner. RLX-IFHS radioer er utviklet for serielle koplinger som Modbus, DF1, ASCII etc.

ProSoft Technology® utvikler nye 2.4 GHz og 900 MHz industrielle frekvenshoppende serielle radioer
Med denne nye generasjonen av lett anvendelige industrielle radioer forbedrer ProSoft sporingsfølsomheten på sine mottakere. For brukeren betyr det bedre drift i høy-interferens miljøer. Det vil også bety lengre avstand mellom radioene (opp til 24 eller 48 km). Nye input filter og en ny signalprosessor algoritme gjør RLX-IFHS radioene i stand til å spore og gjenopprette data som blir overført med et signal som dempes ned til et ekstremt lavt nivå (116 dBm).

Applikasjoner
ProSoft Technology´s RLX-IFHS radioer er ideelle for automatisk kontroll i høy-interferens miljøer eller for inspeksjon og overvåkingsapplikasjoner over lange avstander. De muliggjør dataoverføringer mellom apparater med serielle grensesnitt og datahastigheter fra 19.2 til 230 Kbps.
For ekstremt høy fleksibilitet kan radioene integreres i punkt-til-punkt eller multipunkt arkitekturer. Hver RLX-IFHS radio kan benytte 2.4 GHz eller 900 MHz radiofrekvens. Modellen 2.4 GHz RLX-IFHS24S benyttes i det internasjonale konsesjonsfrie frekvensområdet og etterkommer europeiske reguleringer. 900 MHz RLX-IFH9S-modellene kan benyttes ved eksport til enkelte land.
Frekvenshoppeteknologien til disse radioene gir trådløse nettverk forbedret sikkerhet, nær immunitet i forhold til interferens og utvidet rekkevidde: 24 km for 2.4 GHz-modellen og 48 km for 900 MHz-modellen i punkt-til-punkt drift med direksjonell antenne (og fri sikt, som er nødvendig ved disse frekvensene).

Viktige funksjoner
Alle RLX-IFHS-radioene har: 128-bit AES kryptering, justerbar transmisjonsstyrke (10 til 100 mW for 2.4 GHz europeisk versjon, opp til 1 W for USA-versjon), valg av transmisjonskanal, programmerbar dataoverføringshastighet, Klasse I Div 2 innkapslet for tung industribruk.
Den lett anvendelige programvaren ProSoft Technology Control Scape, som er nødvendig for å konfigurere nettverk og avansert diagnostikk, er gratis. Programvaren overvåker variasjoner som signalstyrke, overførte data, antall nettverksforbindelser etc. for å hjelpe brukeren i å installere og vedlikeholde sitt nettverk.
Alle RadioLinx-produkter er lisensfrie og har UL 1604/ISA 12.12.01 Klasse I Divisjon 2 sertifisering for krevende miljøer.
Hvert ProSoft Technology-produkt har tre års garanti og ubegrenset teknisk støtte.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne