www.engineering-norge.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

En historie om smart bruk: Pressemelding – Fra hovedkontoret – Av Danetta Bramhall

Innpakking av fire flasker i sekundet

En historie om smart bruk: Pressemelding – Fra hovedkontoret – Av Danetta Bramhall
For mer informasjon om våre løsninger kan du gå til http://psft.com/A5U

I Altavill Vicentina, Italia, plasserer og krymper en Clever Sleever-maskin dekorative hylser på flasker ved en hastighet på 18 000 enheter i timen. Det er fem enheter i sekundet. Så tenk deg hvor mye penger som går tapt hver gang de må stoppe produksjonen for å bytte ut en skadet eller ødelagt kontaktring. Det var det som var problemet til Clever Machines.

Clever leverer et stort utvalg av hylsemaskiner og varmekrympende tunellapplikatorer. Disse maskinene kan utføre alle former for hylsebehandling som kundene måtte ønske, ved forskjellige produksjonshastigheter, inkludert lineære og rotasjonsmaskiner som passer for montering av fullstendige og delvise hylser og sikkerhetsforseglinger. Disse maskinene finnes i mange forskjellige pakkeanlegg, inkludert hos produsenter av næringsmidler, kosmetikk og legemidler.

«Ved hjelp av konstant teknologisk forskning, i samarbeid med våre kunder, forplikter vi oss til å finne løsninger på våre kunders behov,» sa Tagliaferro Silverio som er eier av Clever Machines.

En historie om smart bruk: Pressemelding – Fra hovedkontoret – Av Danetta Bramhall

Så da en kunde kom til dem med et behov om å redusere nedetiden på deres Sleever Machine på grunn av det tidskrevende vedlikeholdet av kontaktringer så tok Clever kontakt med Rockwell Automation. Rockwell foreslo bruken av deres ProSoft Technologys 802.11n Fast Roaming Industrial Hotspot-radioer og en 5 Ghz utstrålende kabel som antenne. 802.11n Fast Roaming Hotspot støtter tilgangspunkt, repeater, bridging og klientmoduser og leverer raske datahastigheter på opptil 300 Mbps.

«Fast Roaming-egenskapen til denne radioen oppretthodler sømløse, høyhastighets tilkoblinger som er spesielt velegnet for bevegelig utstyr slik som Clevers Sleever Machine,» as Andrea Mazzucchelli, regional salgssjef fro ProSoft Technology.

«Det var den utmerkede pakke-per-sekund ytelsen og robuste kommunikasjoner som vi var på jakt etter,» sa Andrea Parlato, teknisk sjef for den elektriske divisjonen hos Clever.

Nå kommuniserer en CompactLogix™ L36 til Point I/O igjennom ProSoft Technologys radioer, noe som leverer raskt og pålitelig data fra de omliggende bordene som leverer etikettene og varmeforsegler dem på flaskene.

De utstrålende kablene erstatter kontaktringene, noe som så godt som eliminerer den dyrbare nedetiden som var tilknyttet med vedlikeholdet av dem. En utstrålende kabel er en lang, fleksibel antenne med spor som utstråler RF-signaler som kan installeres rundt hjørner, langs monoskinnesystemer og gjennom tunneler for å spre trådløse datasignaler under forhold som er vanskelige eller umulige for vanlige antenner. Siden den utstrålende antennen kan monteres få centimeter fra der hvor signalene må mottas, isolerer dette det trådløse signalet fra å gå til andre maskiner som kan være på anleggsgulvet. Kabelen kommer også i flere lengder for å møte behovene til de fleste bruksområder.

«De utstrålende kablene er spesielt teste for å fungere med 802.11n-radioer,» sa Mazzucchelli. «Det gjør dette til en feltutprøvd løsning istedenfor kontaktringene som var så dyre å vedlikeholde.»
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne