www.engineering-norge.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Wireless Designer: en unik og enestående programvare for trådløse industrielle prosjekter

ProSoft Technology® har utviklet en unik programvareløsning for å hjelpe automasjonsingeniører å planlegge og spesifisere sine trådløse industrielle nettverk: ProSoft Wireless Designer (PWD).

ProSoft Wireless Designer: en unik og enestående programvare for trådløse industrielle prosjekter
Enkel å bruke
Siden det er konstruert for ikke-spesialister av RF-teknologi (Radio Frequency) forenkler ProSoft Wireless Designer (PWD) planleggingen og sertifiseringen av trådløse nettverk. Det veiledningsbaserte brukergrensesnittet gjør programvaren enkel å bruke. ProSoft Wireless Designer lager en visuell layout for hele den trådløse arkitekturen. Informasjonen, som blir vist i vinduer på skjermen, hjelper til med å beskrive og spesifisere, på en presis måte, de viktigste parametere i det trådløse nettverket, som eksempelvis:
- Radiotype, frekvensområde, landspesifikke RF-kanaler…
- Lengde og kabeltyper…
- Tilbehør som eksempelvis lynvern, kabeladaptere, antenner…
- GPS-koordinater for hver radio (for utendørsapplikasjoner).

Mens brukeren spesifiserer sitt trådløse nettverksprosjekt, sjekker ProSoft Wireless Designer overføringskvaliteten for hver enkelt forbindelse mellom radioene, i henhold til avstander og det anbefalte tilbehør. Mer spesifikk, programvaren evaluerer signalstyrken og den forventede kvaliteten av forbindelsen i henhold til avstand, kapasitet, lokal regulering, utvalgte materialer (tap via kabler og annet tilbehør, antenneforsterkning, etc.).
På slutten av det trådløse prosjektstudiet genereres et teknisk dokument. Det inneholder detaljer i det trådløse nettverket: grundig beskrivelse av materialer for hver enkelt node (god hjelp ved budsjettering) og for hver forbindelse (dataoverføringskvalitet). ProSoft Wireless Designer lager en detaljert liste over nødvendige materialer for installasjon av det trådløse nettverket (hver enkelt radio, kabler, lynvern, kontakter, antenner og annet tilbehør). Programvaren evaluerer også kvaliteten til hver enkelt forbindelse i henhold til valgte maskinvare og innstilling av strømnivå (lokale reguleringer tatt i betraktning) som ble definert under studien.
Denne detaljerte informasjonen (materialliste, detaljerte innstillinger og kvaliteten på de trådløse forbindelsene) er nødvendig og meget nyttig, for å forberede feltbesøk og lage rapporter, for installasjon og utvikling av trådløse løsninger samt for vedlikehold og overvåking av nettverk. ProSoft Wireless Designer lar deg derfor eksportere all denne verdifulle informasjonen til standard CSV filformat, slik at den lett kan integreres i studierapporter, teknisk dokumentasjon, vedlikeholdsmanualer etc.
ProSoft Wireless Designer programvare inkluderer en database som beskriver hver RadioLinx radio, antenner, kabler, kontakter og annet tilbehør som til enhver tid er tilgjengelig hos ProSoft Technology.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne