www.engineering-norge.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

MVI56E-XT, ProSoft Technology® utvikler kommunikasjonsmoduler for Rockwell Automation® plattformer for ekstreme miljøer

ProSoft Technology® har gleden av å presentere kommunikasjonsmoduler for den nye Logix-XT kontrollplattformen fra Rockwell Automation®. Disse er utviklet for industriautomasjonsapplikasjoner i ekstreme miljøer (prosessovervåking, offshorerigger, skipsbygging, jernbane etc.).

MVI56E-XT, ProSoft Technology® utvikler kommunikasjonsmoduler for Rockwell Automation® plattformer for ekstreme miljøer
ProSoft Technology er kjent for sin serie med “Trådløse Industri”- løsninger. Faktisk er selskapets røtter forankret i ”Industriprotokolløsninger” for automasjonsapplikasjoner: ProSoft Technology´s første produktserie (initiert i 1988!) var kommunikasjonsgrensesnitt for Rockwell Automation-kontroller (moduler installert inni kontrollkabinettet). Fordi ProSoft Technology har lang erfaring som leverandør av tett integrerte nettverksgrensesnitt for brukere av denne familien av kontrollere, har kommunikasjonsspesialisten også gjort det mulig å tilby grensesnittløsninger for den nye Logix-XT (eXTreme miljøer) produktfamilien.
Denne nye Logix-XT-plattformen, fra Rockwell Automation, hjelper automasjonsspesialister å redusere kostnadene på sine installasjoner og vedlikehold gjennom å begrense behovet for tilleggsutstyr til oppvarming og kjøling i kontrollkabinetter i ekstreme miljøer.
Denne produktfamilien opererer innenfor et bredt temperaturspekter og tilfredsstiller standardkriteriene (ANSI/ISA-S71.04-1985 Klasse G1, G2 og G3; cULus, Klasse 1 Div 2; C-Tick; CE; ATEX Sone 2; SIL 2) for økt beskyttelse mot salt, korrosive miljøer, fukt/kondens, fuktighet og soppvekst. De aktive kontrollkomponentene er separert i kontrollkabinettet med ventilerte frontpanelsegmenter; disse segmentene gir økt luftstrøm, gir en termisk ”pute”, og bidrar til å redusere behovet for luftkjølingspaneler.
Som en del av Rockwell Automation’s integrerte arkitektursystemet benytter Logix-XT-familien den samme programmeringsprogramvaren, informasjon og nettverksprotokoller som andre systemer. Dette bidrar også til å redusere de totale integrasjonskostnadene for sluttbrukerne.
Ettersom industriapplikasjoner stadig når lenger ut til fjerne områder i verden, krever automasjonsingeniører spesialtilpasset kontrollutstyr som tåler ekstreme miljøer. Kommunikasjonsmoduler må også spesialkonstrueres. Det er her ProSoft technology støtter produktfamilien Logix-XT. Selskapet lanserer to kommunikasjonsmoduler (introduserer sin MVI56E-XT-serie), for den populære Modbus Master/Slave og Modbus TCP/IP-nettverk.
Disse modulene samsvarer med standardene EN60079-0 og EN60079-15 for applikasjoner i etsende og ekstreme miljøer. De opererer innenfor et bredt temperaturspekter (-25 °C til 70 °C), er overflatebehandlet og spesielt konstruert røffe miljøer.
Disse nye modulene fra ProSoft Technology er globalt tilgjengelig gjennom nettverket til Rockwell Automation. Hvert eneste produkt fra ProSoft Technology har 3 års garanti og ubegrenset teknisk støtte.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne