www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Nye NORDBLOC.1 VINKELGIR med 50 Nm

Med det totrinns vinkelgiret NORDBLOC.1 lanserte NORD rengjøringsvennlige aluminiumsdrev for applikasjoner med strenge krav til hygiene og høy ytelse. Nå har drivspesialisten utvidet den populære serien med mindre girenheter for dreiemoment opptil 50 Nm, og tilbyr dermed et effektivt alternativ til snekkegir, for eksempel til mindre transportbånd.

Nye NORDBLOC.1 VINKELGIR med 50 Nm
NORD_NORDBLOC-1 SK.jpg: De nye totrinns NORDBLOC.1-vinkelgirene fra NORD DRIVESYSTEMS er et svært effektivt alternativ til snekkegir

Den nye SK 9x0072.1-serien har et effektområde fra 0,12 til 1,1 kW og dekker oversetningsforhold fra 3,03:1 til 47,67:1. De totrinns vinkelgirene kjennetegnes av høy ytelse, kompakt design, topp driftssikkerhet og lang levetid. Det sterke aluminiumshuset garanterer god stivhet og maksimal holdbarhet kombinert med lav vekt. I tillegg gir den modulbaserte designen stor fleksibilitet med et stort antall applikasjons- og monteringsalternativer.

Det er to tilgjengelige modeller: SK 920072.1 og SK 930072.1. Det åpne huset på SK 920072.1 er lett, men har samtidig en svært solid konstruksjon. Denne varianten er tilgjengelig med en universell fot/flens-versjon. SK 930072.1 har et lukket hus og er spesielt godt egnet til applikasjoner med strenge krav til hygiene og renhet. Overflatebehandlingen nsd tupH kan velges for ekstra beskyttelse. Standardversjonen er utstyrt med en B14-flens. Alle versjoner er tilgjengelige med hulaksel eller fast aksel. Motoren kan monteres direkte, uten kobling eller adapter (IEC eller NEMA). Girenheten er også kompatibel med tilbehør som momentarmer, flenser, deksler og festeelementer fra UNIVERSAL-serien.

De nye, kompakte og fleksible NORDBLOC 1-vinkelgirene er spesielt godt egnet til intralogistikk og emballeringsteknologi, og den rengjøringsvennlige designen kan være en fordel i næringsmiddelindustrien. LogiDrive kombinerer disse nye NORDBLOC.1-girenhetene med en energieffektiv IE4-synkronmotor og NORDAC LINK-feltdistribusjon, og resultatet er et optimalt tilpasset drivsystem. De standardiserte girmotorvariantene har høy ytelse, og plug-and-play-teknologien gjør dem ekstremt vedlikeholdsvennlige. I tillegg vil denne teknologien gi en betydelig reduksjon i antall nødvendige reservedeler, noe som igjen resulterer i et redusert antall versjoner.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne