www.engineering-norge.com
CIAT

DynaCiatPower – energieffektiv kjøleaggregat/varmepumpe med tilpasset effektbehov

Den nye generasjonen av DynaCiatPower væskekjøleaggregat og vann-til-vann varmepumpe g den optimale løsningen for kjøling eller oppvarming av bygninger, kontor, helseinstitusjoner, kjøpesenter og industri. Energiutnyttelsen er formidabel sammenlignet med en tradisjonelle væskekjøleaggregat, med ESEER opp til 6,17, som møter de strengeste spesifikasjoner for økt energieffektivitet. Utstyret er svært kompakt og designet for installasjon i et teknisk rom.

DynaCiatPower – energieffektiv kjøleaggregat/varmepumpe med tilpasset effektbehov
DynaCiatPower er tilgjengelig som væskekjøleaggregat eller vann-til-vann varmepumpe. Det er 11 forskjellige størrelser tilgjengelig med kjøleeffekt fra 220 til 750 kW og varmekapasitet fra 250 til 800 kW. Vanntemperaturgrensen både i kjøle- og varmemodus er utvidet for å tilfredstille et bredt utvalg av applikasjoner. Utstyret produserer kaldvannstemperatur som kan variere mellom -12°C og +18°C og en varmtvannstemperatur på opp til +55°C.

Med parallellmonterte kompressorer i samme kjølekrets, kan DynaCiatPower enkelt og effektivt tilpasses det virkelige effektbehov. Avhengig av størrelsen på installasjonen, monteres 4 til 6 Scroll-kompressorer i parallell i to uavhengige kjølekretser. Den selvjusterende funksjonen i Connect2-regulatoren forutser lastvariasjonene og starter bare det nødvendig antall kompressorer og levert effekt blir dermed tilpasset virkelig behov. Bruken av loddet plateveksler og R410A kjølevæske optimaliserer energieffektiviteten.

DynaCiatPower svært kompakt og med en standardbredde på 996 mm og maksimal høyde på 1887 mm, kan DynaCiatPower passere gjennom en vanlig dør, noe som forenkler installasjon i alle tekniske rom og gjør den til et ideelt produkt i rehabiliteringsprosjekter.

DynaCiatPower kan leveres med forskjellig lydnivå (Standard, Low Noise og Xtra Low Noise) som gjør at den møter alle lydnivåbegrensninger, uansett applikasjon. Med Xtra Low Noise-versjonen reduseres maskinens støynivå reduseres med hele 10 dB(A) sammenlignet med en standardmaskin.

Connect2-regulatoren tar hensyn til spesifikke krav fra hver installasjon og fjernstyrer punktinstillinger for bedre komfort og energieffektivitet. Den sørger også for at maskinen kan fjernkommunisere med alle typer BMS. ”Master-Slave”-funksjonen optimaliserer styring av to maskiner i parallell.

DynaCiatPower er enkel å installere og alle komponenter er lett tilgjengelig for vedlikehold.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne