www.engineering-norge.com
CIAT

Coadis Line aktiv komfortenhet

Coadis Line er den nye-generasjons CIAT komfortenhet. Alt-i-ett og spesielt enkel å integrere med et design som kan garantere overlegne prosjektresultat både innen design og ytelse. Den reduserer energiforbruket, forbedrer luftkvaliteten og tilpasses enkelt til alle installasjonskonfigurasjoner. Med sin øko-design løsning er Coadis Line 87% resirkulerbar, og i Frankrike vant den spesialpremien "coup de cour" som tildeles av Rhône-Alpes Trophies for økologiske innovasjoner. Coadis Line er integrert i Hysys vannsløyfeløsningen som gir oppvarming, nedkjøling og luftkvalitet til kontorer, hoteller og aldershjem.

Coadis Line aktiv komfortenhet
Ved å kombinere Coanda effektdiffusjon med ultrahøy kvalitet fra Epure filtrering som standard kan Coadis Line tilby forbedret arbeidskomfort for brukere. Den tillater dem å dra fordel fra utmerket innendørs luftkvalitet, en fordel som gjør hele forskjellen når den sammenlignes med passivt utstyr. CIAT, pioner for Coanda diffusjonssystem går enda lengre med Coadis Line ved å optimalisere den i henhold til standarden EN ISO 7730. Beboere blir derfor plassert i en "komfortsone" hvor de blir beskyttet fra hode til tå mot det ubehagelige fenomenet som kan forårsakes av direkte leveransesystemer. I tillegg har Coadis Line også Epure-teknologi som beskytter beboeres helse og garanterer utmerket innendørs luftkvalitet takket være et filtreringssystem som tar konsentrasjonsnivåer av PM 2,5 partikler i luften til et nivå lavere en det anbefalt av WHO (10 µg/m³).

Coadis Line blir også karakterisert av sitt lave energiforbruk takket være dens høye energi effektivitet (HEE) motor som leveres som standard, den bruker veldig lite energi og reduserer energiforbruket med opp til 85%, dens varmevekslerblokker er optimalisert for å møte yteevnen til det andre utstyret i systemet. Coadis Line tar derfor en aktiv rolle i å oppnå sertifiseringer slik som HQE, EPBD, BREEAM og LEED og møter kravene som ble satt i de nye franske RT2012 termiske forskrifter.

CIAT har skapt Flexisay-konseptet for å dekke alle slags områder, deres modulære karakteristikker og fremtidige utvikling. Coadis Lines enkelspalte, en- eller fireveis diffusjonssystem på en enkeltrammetype tillater at den både kan installeres i partisjonerte åpne kontorområder. "Enveis"-versjonen er designet for partisjonerte områder som dekker fra 10 til 20 kvm. hvor hver enhet plasseres på kanten av området. Fireveisversjonen er dedikert til åpne områder hvor enheten installeres sentralt. Begge konfigurasjoner passer inn i 600 x 600 mm eller 675 x 675 mm rutenett i nedforet himling. I begge tilfeller kan de interne elementene nås uten å måtte fjerne flisene i den nedforede himlingen via filterholdergrillen med hurtigslipp som er hengslet for å tilby maksimal bevegelsesfrihet under vedlikeholdsarbeid.

Coadis Line er en integrert del av programmet for bærekraftig utvikling til CIAT Group, og reflekterer totalt deres policy for øko-design. Komfortenheten kan fullstendig demonteres og fremfor alt er den 87% resirkulerbar. Dette er hovedsakelig takket være kompatibiliteten til plastikken som brukes. I tillegg er den sammensatt uten bruk av lim eller nagler og antallet festeenheter er redusert med 40%. Dens nye kompakte design reduserer også vekten av råvarematerialene som brukes med 30% og deres volum med 21%. Videre velger CIAT leverandører av råvarematerialer som ligger i nærheten av fabrikken og reduserer dermed transportpakkevolumene med 50% for å betraktelig redusere CO2 utslippsnivåene.

Coadis Line er integrert i Hysys vannsløyfeløsningen som er designet av CIAT. Med å bruke utprøvde standard komponenter er Hysys systemløsningene veldig effektive og bruker mindre energi, noe som gjør det mulig for spesialister og brukere å etterkomme de mest krevende miljøforskrifter. De tilpasses til de spesifikke begrensningene i hver markedssektor, med Hysys Office for administrasjons- og kontorinstallasjoner, Hysys Hotel for hotellbygninger og Hysys Senio for aldershjem, de er også fullstendig modulære. Dette betyr at det finnes mer enn hundre forskjellige kostnadseffektive versjoner tilgjengelig for å kunne passe til hver spesifikke konfigurasjon HYSYS-løsningene er fullstendig oppgraderbare og de har flere komfortområder som alle gir de mest effektive miljøytelsenivåene.

I en tid der regjeringer jobber hardt med å gjenopprette balansen mellom lokale industrier som blir underlagt
strenge miljøforskrifter, og "lavkostland", er det verdt å nevne at alle enheter fra Coadis Line er produsert ved CIATs franske fabrikker.

Coadis Line aktiv komfortenhet

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne