www.engineering-norge.com
CIAT

Drypack: "plugg og tørk"-løsningen for å behandle biogass

Den nye CIAT Drypack-serien er en biogass avfuktingsløsning for industrielle anlegg, jordbrukere, renseanlegg for avløpsvann, avfallsanlegg, osv. Drypack er et "plugg og tørk"-system som integrerer rørformede varmevekslere, en vannavkjøler og en høyeffektiv dråpeseparator i et homogent rammemontert system som er raskt å installere og tilkoble.

Drypack:  plugg og tørk -løsningen for å behandle biogass
Biogass tilbyr enorme innsparingspotensialer i produksjonen av elektrisitet, varme og biometan. I ubehandlet tilstand, inneholder den mange urenheter (H2S, NH3, siloksaner, osv.) og den er mettet med vanndamp. Den dårlige gasskvaliteten reduserer energieffektivitet og påvirker levetiden til utvinningsinstallasjoner, særlig motor- og renseutstyr. Drypack er en effektiv avfuktingsløsning som er enkel å installere og vedlikeholde, og den kan effektivt beskytte dine installasjoner.

Systemet er tilgjengelig i tre versjoner: Drypack One, Drypack Flex og Drypack Plus.

Drypack One, med en luftbehandlingskapasitet på opp til 800 N m3/t, består av 8 modeller konfigurert for å korrespondere til operasjonsforholdene ofte møtt i biogass installasjoner innen landbruk.

Drypack Flex, med en luftbehandlingskapasitet på opp til 2500 N m3/t, representerer det beste kompromisset mellom tilpasning til krav og enkel installasjon. CIAT velger og optimaliserer systemkomponentene for å tilpasses spesifikke data for enhver installasjon. Systemet leveres på en ramme, med alle fordelene til "Plugg og Tørk"-designet.

Drypack Plus er den kraftigste versjonen, med en kapasitet på opp til 6000 N m3/t, og den som har høyest nivå av tilpasningsevne. Uansett gasstype, strømningsrate, temperaturene og det ønskede nivået av fuktighet, tilbyr CIAT-komponentene et ubegrenset utvalget av kombinasjoner.

I Tyskland og over hele verden, har over 1300 biogass avfuktningsinstallasjoner allerede blitt utstyrt med CIAT-systemer.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne