www.engineering-norge.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® utvider sin 802.11-serie med to nye dual-radio Industrial Hotspots™

ProSoft Technology® (representert i Norge av Goodtech Products AS - www.goodtechproducts.no) har utviklet to nye industrielle 802.11n-løsninger. Dette er dual-radio Industrial Hotspots™ (aksesspunkt). En er vanntett (IP67). Begge bedrer automasjonsingeniørers muligheter for høyhastighets trådløse nettverk. Dual-radio-løsninger tillater større avstander, gir bedre ytelse ved bruk av repeatere og tillater bruk av to kanaler samtidig (eksempel: én brukes for automasjonsapplikasjonen, mens den andre kan brukes til vedlikehold uten at applikasjonen påvirkes)...

ProSoft Technology® utvider sin 802.11-serie med to nye dual-radio Industrial Hotspots™
De nye RadioLinx®industriradioene støtter IEEE-802.11n-standard og sørger for førsteklasses ytelse for høykapasitetsnettverk. Aksesspunktene tilbyr et pålitelig nettverks alternativ for applikasjoner med bevegelige enheter og/eller miljøer med hindringer som gjør det vanskelig å ta i bruk trådløse løsninger.

Radioene implementerer den nyeste teknologien for å gi større fleksibilitet og bedre ytelse til en rekke produksjonsapplikasjoner. Mens 802.11a/b/g-løsningene allerede egner seg for en rekke applikasjoner, gjør 802.11n-industriradioene det lettere å implementere trådløse nettverk i vanskelige situasjoner. I tillegg gir radioene utvidet mulighet for trådløs kommunikasjon til nye bruksområder.

Hele serien RadioLinx 802.11n industriradioer består nå av en single-radio Industrial Hotspot, en single-radio Industrial Client og to dual-radio Industrial Hotspot-løsninger, inkludert en vanntett versjon.

802.11n Dual Industrial Hotspot-løsningene tilbyr to radioer i én og krever bare en enkel Ethernet-forbindelse.

Dual-radioene kan brukes i stedet for en forsteker når du vil utvide rekkevidden på det trådløse nettverket uten at det går ut over hastigheten.

RadioLinx 802.11n-familien tilrettelegger for transport av krevende industriprotokoller (takket være en funksjon for pålitelig levering av I/O beskjeder). VLAN (Virtual Local-Area-Network)-støtte tillater segmentering av nettverkstrafikk: mens en forbindelse er reservert for applikasjonen for automasjonskontroll, kan en annen forbindelse tillate for eksempel programmering eller vedlikehold, utført samtidig og uten å hindre applikasjonen.
MIMO-teknologi (Multiple Input, Multiple Output) brukes med opptil tre antenner koblet til hver radio for å dra fordeler av flerveis overføring grunnet refleksjoner (typisk på metalldeler på fabrikkgulvet). Dette muliggjør høyhastighets data overføringer (opptil 300 Mbps) og avansert ytelse i industrimiljøer.

For konfigurasjon og overvåking av 802.11n Industrial Hotspot-radioene brukes det lisensfrie softwareverktøyet »RadioLinx WirelessN Discovery» for å se nettverkstopologien, anvise IP-adresser til radioer for konfigurasjon, overvåke nettverksdiagnostikk, oppdatere radio firmware og oppspore andre 802.11 radioer på nettverket. Automatisk eller manuell nettverkskonfigurasjon (kan prioriteres eller normeres) kan velges med selvreparerende funksjonalitet og overvinner redundans for store nettverk.

Alle radioene opererer innen et utvidet temperaturområde (-40 til +75° C) og er testet i farlige områder (inkludert ATEX Sone 2 kategori 3). Andre industrispesifikasjoner inkluderer resistens mot høy vibrasjon/sjokk, DIN-skinne montering, Power over Ethernet og samtidig bro/forsterker/Industrial Hotspot-modus.

Som de andre 802.11n RadioLinx-løsningene fra ProSoft Technology ™, støtter den nye radiofamilien 802.11i og RADIUS sikkerhet for sentralisert styring av sikkerhetspolicy. I tillegg støttes Quality of Service (QoS) for dataprioritering samt bakgrunnsapplikasjoner som VoIP (Voice over IP) og video.

Siden de er kompatible med eksisterende 802.11 RadioLinx-løsninger, forbedrer RadioLinx 802.11n industriradioer ytelsen for applikasjoner med stor båndvidde og kontrollapplikasjoner med krav til høy pakke hastighet. De har også bedre signalfølsomhet og rekkevidde i miljøer som mobile fabrikker.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne