www.engineering-norge.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Få prosessdata i sanntid fra din iPhone ved bruk av ProSoft Technology Industrial Hotspots

Ved å bruke Sweet William Automations nye ScadaMobile-applikasjon for iPhone-plattformen, kan ingeniører overvåke og kontrollere verdier på et EtherNet/IP eller Modbus TCP/IP-nettverk ved å bruke det innebygde Wi-Fi-kortet til iPhone Touch eller iPhone og ProSoft Technology Industrial Hotspot-løsning.

Få prosessdata i sanntid fra din iPhone ved bruk av ProSoft Technology Industrial Hotspots
ProSoft Technology (representert av Goodtech Products AS i Norge) er stolte over å kunne presentere at Industrial Hotspot-radioserien nå støttes av Sweet William Automations nye ScadaMobile-applikasjon for iPhone/iPod-plattformen til Apple. Applikasjonen er laget for å gi ingeniører tilgang til prosessdata i sanntid med mulighet for å endre disse dataene fra sine iPhone telefoner.

Applikasjonen skaper et kryptert trådløst grensesnitt mellom iPhone-enheten og det eksisterende 802.11 trådløse nettverket i fabrikken. iPhonen kan lese Modbus TCP/IP og Ethernet/IP prosessvariabler fra Programmable Automation Controllers/Programmable LogicControllers (PACer/PLSer) som er distribuert i fabrikken. Verdiene vises i grafiske lister og inkluderer brukertilpasset skjerminnhold og visning av alarmer. Ingeniører kan dermed overvåke disse variablene i sanntid og gjøre endringer fortløpende fra en iPhone.

De nye 802.11n industrial hotspots har innebygget WPA2-PSK og 802.11i RADIUS-sikkerhet, som forhindrer uautorisert tilgang og endringer på nettverket. Når ScadaMobile konfigureres må brukeren avgi en matchende sikkerhetskode som både passord for nettverkstilgang og som en sikkerhetstag i CPUen. Når ScadaMobile starter opp må sikkerhetskoden stemme overens med den i CPUen for at det skal opprettes en forbindelse.

Ved å bruke ScadaMobile-applikasjonen sammen med ProSoft Technologys Industrial Hotspot radioserie kan ingeniører få ekstern adgang til industrielle prosesser. Industrial Hotspots er sertifisert for eksplosjonsfarlige områder og er optimalisert for nettverksintegrering i hele fabrikkområdet. Det gjelder særlig den nye 802.11n-serien som er designet for å oppfylle de kravene til kunder som krever enkel installering, robusthet og vedlikeholdsfri industriell kommunikasjon.

For ingeniører gir løsningen:
- sanntidsovervåking av prosessdata til ingeniører og fabrikkmedarbeidere
- Sikker fjernovervåking og modifisering av data
- Alarmhåndtering

Alle trådløse løsninger fra ProSoft Technology kommer med en tre års garanti og ubegrenset teknisk support i hele produktets levetid.
For mer informasjon om ScadaMobile-applikasjonen, besøk www.sweetwilliamautomation.com.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne