www.engineering-norge.com
EPLAN

Fremtidsrettet effektiv ingeniørkunst

Ideelt sett bør et selskaps tekniske løsninger og selskapets digitaliseringsstrategi samstemme.. Hva betyr så dette i praksis ? Eplan og søsterselskapet Cideon presenterer »Efficiency Lab» på standen sin på Hannover Messe - og i dialog med våre besøkende kunder tar vi utgangspunkt effektivtetsmål som grunnlag for en systematisk digitalisering av tekniske prosesser. Vi viser også fordelene skybaserte løsning vil gi brukerene: eView blir presentert som den første løsningen i EPLAN ePulse-systemet. Et tredje fokus er å vise merverdien den integrerte verdikjeden samarbeidet med søsterselskapet Rittal gir.

Monheim i Tyskland, 6. februar 2019 - Efficiency Lab står sentralt plassert på Eplans og Cideons felles messestand på årets Hannover Messe. Teknisk effektivisering er tross alt ikke den eneste utfordringen for dagens bedrifte. Når det gjelder på digitalisering av data er det viktig at disse reelt sett kan brukes til å forbedre og effektivisere bedriftens tekniske prosesser. Konsulenter vil samarbeide med kunder på messen for å gi en grunnleggende analyse av status for bedriften, avdekke potensialer for å optimalisere teknisk infrastruktur, prosesser og dataflyt, samt skape ideer som ledere kan ta med tilbake til selskapene sine. Slik skapes innovativ og produktiv kunnskapsoverføring.


Eplan ePulse - det nye nettskysystemet

Den nye programvaren Eplan eView fører Eplan Project inn i nettskyen og har vært tilgjengelig siden tidlig på året. Brukere kan dele og kommenter prosjekter direkte i nettskyen. Eplan eView er det første trinnet i det nye systemet som løfter årets messekonsept inn i nettskyen under varemerket Eplan ePulse, som utvider Eplan Platform med perfekte skreddersydde nettskyapplikasjoner, Dette gjør det enkelt å arbeide nettverksbasert med tekniske løsninger. Man har startet med den nåværende applikasjons-porteføljen: «Målet vårt er å bygge et verdensomspennende teknologinettverk gjennom Eplan ePulse og å kontinuerlig tilby ny funksjonalitet med større merverdi», sier Eplans viseadministrerende direktør for nettskyvirksomhet Hauke Niehus. «Utviklingsteamene våre arbeider med mange ulike ideer for konseptet.» Niehus ser nettskymiljøets store fleksibilitet som en avgjørende fordel. Blant annet kan teamene reagere fort på tilbakemeldinger fra brukerne. «Slik kan vi optimalisere løsninger på kort varsel.» Det nye systemet. gir tallrike muligheter for teknisk samarbeid - inkludert nettsky-til-nettsky-forbindelser som vil presenteres med eksempler på beste praksis-vedlikehold.

Diskutere visjoner: Future Lab

Videre vil applikasjonene tilbudt i Eplan ePulse ikke være begrenset til Eplans produktsortiment. Niehus forklarer: «Vi samarbeider med kundene våre og bransjepartnere om dette.» Det spesialutviklede, splitter nye Future Lab muliggjør visjonære diskusjoner for framtiden på Hannover Messe. Alle framtidsorienterte innovasjonsdrivere, inkludert ukonvensjonelle tenkere, inviteres til å teste prototyper og bidra med sine egne krav for framtidige nettskymiljøer. Denne dialogen med kunder er viktig for Eplan for å harmonisere løsninger og til slutt koordinere hele porteføljen til markedsbehovene og raffinere og utvikle dem kontinuerlig.


Eplan Platform: forbedrer alltid prosjekter

Eplan Platform, versjon 2.8 har vært tilgjengelig siden slutten av fjoråret, og de tekniske forbedringene fortsetter. I Hannover fokuserer vi blant annet på Eplan Preplanning: brukerne får maksimal støtte med et forenklet display av PCT-looper på høyere nivåer i prosessautomatisering, nye alternativer for behandling av planlegging av objekter, og nye makroer for å bygge opp automatisering. Kabelbundtteknologi med Eplan Harness proD er også spennende: prosjektdatautveksling med både Eplan Pro Panel og Eplan Electric P8 gjør integrerte prosesser med nabodisipliner enda enklere enn før.

 

 

Den (enkle) prosessen er målet

Maksimen er klar: Rittal og Eplan automatiserer og industrialiserer koblingsskap- og koblingsanleggteknologi. I Hannover samarbeider datterselskapene for å demonstrere den store fordelen med digitalisering og automatisering av verdikjeden og for hvordan produksjons- og monteringstider kan reduseres betydelig kun for ledningsnettet. Presentasjonene vil vise vei fra vanlig koblingsskjema til 3D-koblingskjema til automatisk produksjon av enkeltledninger og til slutt at de installeres i reelle kontrollskap. Et annet kjerneområde er levering av data for digitale enheter og produktkonfigurasjoner gjennom teknologi og arbeidsforberedelsesprosesser - for en effektiv vei til den digitale tvillingen og videre til digitalt tilkoblet vareproduksjon.

På Hannover Messe vil Cideon presentere den nyeste programvareversjonen fra Autodesks samling av produktdesign og produksjon. Det vil også være imponerende demonstrasjoner av teknologi integrert i SAP ERP, slik at tekniske data og delelister blir direkte tilgjengelige for nedstrømsprosesser.

Finn ut mer på:
www.eplan.de/hm19

 

Fremtidsrettet effektiv ingeniørkunst
 

Hauke Niehus.jpg: «Målet vårt er å bygge et verdensomspennende teknisk nettverk gjennom Eplan ePulse og kontinuerlig tilby nye funksjoner med stor merverdi», sier Eplans viseadministrerende direktør for nettskyvirksomhet, Hauke Niehus.

 

 
Fremtidsrettet effektiv ingeniørkunst
HM2018.jpg: Eplan og Cideon presenterer igjen spennende ideer for effektiv ingeniørkunst og nye nettskyløsninger i Hannover.

 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne