www.engineering-norge.com
CIAT

OPERA

OPERA er CIATs siste serie av tørrkjølere og luftkjølte kondensatorer. Dette er en økonomisk løsning basert på standardmoduler som er tilgjengelig i flere enn 450 modeller perfekt tilpasset mange ulike applikasjoner. Løsningen tilbyr samme effekt som tidligere generasjoner, men har bedret energieffektiviteten med 15 prosent. Tallet kan komme opp i 50 prosent avhengig av tilleggsutstyr. Tilgjengelige motoreffekter fås opp til 1100 kW.

OPERA
Velger du OPERA, velger du den stille løsningen. Hele serien er utstyrt med effektive lameller og musestille vifter av siste generasjon. Det reduserte trykkpresset over lamellen betyr at viftene kan tilpasses presist i størrelse for å begrense støynivået.

OPERA garanterer at du har valgt det beste produktet for hver applikasjon: Flere enn 4500 forskjellige modeller basert på standardmoduler er tilgjengelige. CIATs varmeingenirøer kan velge mellom femten ulike viftetyper, tre ulike kapslingsmodeller, flere lamelldiametre og en rekke hastigheter mellom 300 og 900 rpm for å gi deg modellen som er best tilpasset dine behov.

Velger du OPERA, velger du også det grønne alternativet. Denne serien har blitt økodesignet og sklir perfekt inn i arkitekturen. Den er 95 prosent resirkulerbar og engangsinnpakningen er fjernet.

Mange varianter er tilgjengelige for å gjøre løsningen best mulig tilpasset hver applikasjon. Når det gjelder generatorkjøling, kan vi for eksempel tilby et ekspansjonskar, to kjølesystemer samt tvunget trekk for å spre meget høye temperaturer. Et Aeroconnect elektronisk kontrollkort kan også inkluderes. Dette kommuniserer med kjølingsenhetene samt et Building Managment System, og kan styres i fri kjøling-modus. Videre er det en Electronically Commutated (EC)-motor med variabel hastighet som tilpasser hastigheten sin for å matche behovet. På den måten optimeres energiforbruket og energibesparingen kommer opp mot 30 prosent. Aérofresh, et høytrykks oljetåkekjølingsystem, kan også brukes. Dette sprayer små dråper foran innløpet for å kjøle luften.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne