www.engineering-norge.com
STAHL

Hørbare og visuelle signalanordninger fra R. STAHL: omfattende løsninger for farebeskyttelse

R. STAHL, en ledende internasjonal leverandør av sikkerhetsteknologi, gir et vidt spektrum av varselssystemet til bruk over hele verden. Ved hjelp av hørbare og synlige signaler varsler disse anordningene brukere om feilfunksjoner i tide og sikrer derfor optimal sikkerhet, f.eks. i brannbeskyttelsessystemet og andre overvåkningsanlegg.

Hørbare og visuelle signalanordninger fra R. STAHL: omfattende løsninger for farebeskyttelse
Det industrielle produktprogrammet dekker et vidt spektrum av anvendelser, inkludert skipsbygging, prosesserings- og materialhåndtering, logistikk, kraner, jernbane, lagre, fabrikker, hoteller og offentlige bygninger i tillegg til sykehus og flyplasser.

Porteføljen for farlige områder inneholder Xenon- og LED-signallamper med “Ex d”-antenningsbeskyttelse (brannsikker innfatning), reelt trygge LED-statuslamper og trafikklys, fyrlys, horn og robuste manuelle anropsenheter som er tilgjengelige i versjoner med knuseglass eller trykknapper. Yodalex-serien omfatter for eksempel YA60-hornet, varsellampen FL60 og den innovative kombinasjonsenheten YL60, noe som integrerer et alarmapparat og en varsellampe i en innfatning med unik design. YA60-hornet har en maksimal lydutsendelse på 110 dB på én meter, med en totrinns hørbar anordning som velges fra et lydutvalg som består av 32 internasjonalt anerkjente toner. Det patenterte akustiske dekselet til YA60 og YL60 sikrer en rundstrålende lydutsendelse, unik for Yodalex-serien. I tilfelle fare aktiverer varsellampen FL60 et svært intenst glimt som strekker seg fra 5 til 20 joule, med en frekvens på ett per sekund. Varsellampen er laget av flammebestandig polykarbonat og linsene på den er tilgjengelig i syv forskjellige farger og har som standard en beskyttelsesanordning i stål.

Produkter for trygge områder omfatter serien Clifford & Snell av elektroniske alarmapparater og varsellamper, slik som FL40 xenon-strober og blinkende varsellamper og statusvarsellamper med LED, så vel som alarmapparatene, varsellampene og kombinasjonsenhetene Yodalarm og Yodalight. Disse kombinerer et alarmapparat med maksimumsutsending på 120 dB på én meter med en strobe som er tilgjengelig i et vidt spekter av joule, spenning og linsefarger.

Image1: horn, kombinasjonsenhet og varsellamper fra Yodalex-serien
Image2: hørbar og visuell signalanordning fra serien Yodalarm/Yodalight

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne