www.engineering-norge.com
CIAT

NEPTUS: VERTIKAL VANN TIL LUFT VARMEPUMPESERIE SPESIALDESIGNET FOR KOMERSIELLE BYGNINGER

Neptus varmepumpeserien, enten på vannsløyfe eller koblet til geotermale energikilder, er utmerket av det høyeste nivå av sesongytelse på markedet med EER og COP som når 4.3. Serien består av opp til 9 modeller med forskjellige størrelser av vertikale vann-til-luft reversible varmepumper eller kjøleversjoner, med oppvarmingskapasiteter fra 28 til 109 kW, og kjølekapasiteter fra 24 til 93 kW. Disse enhetene bruker R-410A kjølemiddel og er spesielt designet for å varme opp og kjøle ned nye eller renoverte kommersielle bygninger.

NEPTUS: VERTIKAL VANN TIL LUFT VARMEPUMPESERIE SPESIALDESIGNET FOR KOMERSIELLE BYGNINGER

Neptus varmepumper gir og henter energi enten fra vannet som oppbevares i en vannsløyfe (en stengt sløyfe hvor vannet sirkuleres ved hjelp av en pumpe) eller fra et geotermisk system hvor vann opphenter energi fra bakken.

Neptus serien kan garantere de høyeste nivåer av energieffektivitet men en EER som er 11% høyere enn standard enheter, og en COP som når 4.2 med en 5% økning. Den nye CIAT Plug-Fan teknologien øker effektiviteten til ventilasjonssystemet og reduserer energiforbruket med opp til 30%. En slik ytelse har blitt muliggjort ved hjelp av bakoverbuede propylenblad-skovler som kontinuerlig tilpasser seg til trykkfall fra rørsystemet og filtre for å opprettholde den ønskede luftgjennomgangen. En EC (Electronically Commutated)-teknologi motor øker betraktelig effektiviteten og utvider systemets levetid. Direkte kobling eliminerer også bruken av trinser og belter, og reduserer derved tap og fjerner vedlikeholdskostnader.

Videre, i moderate utendørstemperaturer, øker et aktivt opprettingssystem - i motsetning til et konvensjonelt opprettingssystem (statisk) - både opprettingskapasitet og effektivitet. En spesifikk termodynamisk energikrets integrert i enheten tillater at energi tilbakehentes fra avtrekksluft (MRC-enhet) som resulterer i høyere energibesparelser.

Disse nye enhetene inkluderer en AVANT kontrollenhet, noe som optimaliserer komforten for brukerne. Dens hovedfunksjoner er ukentlige eller daglige tidsinnstillinger, fjernkontroll og temperaturkontroll over luftforsyning og omgivelseluft. Med AVANT PRO kan informasjon fra kontrollpaneler og sensorer brukes for opp til 15 enheter. . Avant og Avant Pro systemer kan også komplimenteres med PlanVisor 2, et sentralisert kontrollsystem for installasjonene som vil resultere i betraktelige innsparinger når det gjelder vedlikehold og operasjonskostnader.

For å garantere de høyeste nivåer av innendørs luftkvalitet, kommer systemene med et kontrollsystem for høy filterkvalitet og friskluft. Det finnes to filtreringsnivåer: et første gravimetrisk (G4) eller opasimetrisk (F6 eller F7) nivå pluss et ekstra opasimetrisk nivå (fra F6 til F9). Sensorer overvåker nivået av filtertilsmussing. Registrene på ventilasjonsseksjonene tillater enkel tilgang til viftene, batterier og kondensbeholdere for rengjøring og vedlikehold. Friskluftkontroll gjøres med fri avkjøling og fornyelse av hygienisk frisk luft kontrollert av en CO2+VOC luftkvalitetssensor. Fri avkjølingsmodus er spesielt effektiv for kommersielle bygg og kan brukes i løpet av et betraktelig antall måneder i løpet av et år og avkjøling kan skje uten kostnader. Dette betyr store innsparinger siden energiforbruket reduseres.

Neptus serien er enkel å installere. Mangfoldet av monterings- og luftflytkonfigurasjoner som er tilgjengelige gjør at maskinene kan tilpasses installsjonsbegrensinger uten problem.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne