www.engineering-norge.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology tilbyr pålitelige gateway-løsninger for dine EtherNet/IP- eller Modbus TCP/IP-nettverk.

Trenger du sanntidsdata? Når det gjelder gatewayer finnes det ingen bedre. PLX30 Ethernet og serielle gatewayer er kraftige og kostnadseffektive løsninger for tilkobling av enheter til EtherNet/IP- eller Modbus TCP/IP-nettverk.PLX30-gatewayer tilbyr sanntids toveis dataoverføring mellom enheter på forskjellige nettverk.

ProSoft Technology tilbyr pålitelige gateway-løsninger for dine EtherNet/IP- eller Modbus TCP/IP-nettverk.
PLX30 er en frittstående DIN-skinne montert  gateway som har en Ethernet-port for kommunikasjon, fjernkonfigurasjon og diagnose, og opptil fire isolerte serieporter.

PLX30 gatewayer kommer også med et spor for SD-kort for lagring av konfigurasjonsfiler. I tilfelle feil kan SD-kortet overføres til en annen gateway for å redusere nede tid.

Hver gateway har innhenting av sanntidsdata, fleksible kommunikasjonsmetoder, støtte for katastrofegjenoppretting, fjernkonfigurasjon og diagnose, i tillegg til et bredt spenningsområde og driftstemperatur.

Hver EtherNet/IP-gateway har flere I/O-tilkoblinger; med klient- og/eller serveregenskaper, en 4000 ord database, CIP og PCCC meldinger, Add-On-Profiles for RSLogix 5000/Studio 5000 v. 20 og nyere. Flere I/O-tilkoblinger tillater rask kommunikasjon mellom enheter slik som HMI-er, SCADA-systemer, energimålere og Flow Computers. Gateway modulene kan konfigureres til å sende og motta data til eller fra PLC-5, SLC, HMI eller enhver annen meldingsenhet som kommuniserer via CIP eller PCCC-baserte meldinger.

Hver Modbus TCP/IP-gateway kan ha opptil 10 klient- og 10 servertilkoblinger, en database på 4000 ord og inntil 160 konfigurerbare kommandoer.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne