www.engineering-norge.com
De Dietrich Process Systems

En ny strategisk organisasjon for De Dietrich

De Dietrich Process Systems etablerer en ny europeisk organisasjon for å møte de økende behovene til farmasøytisk og plantebasert kjemimarked.

En ny strategisk organisasjon for De Dietrich

Organisasjon

Med en historie med teknisk ekspertise som dekker mer enn 300 år, og sin ingeniørkompetanse og internasjonale tilstedeværelse, er De Dietrich Process Systems en nøkkelaktør i den kjemiske og farmasøytiske verdenen, og gir sine kunder nøkkelferdige og tilpassede løsninger.

Konsernet er overbevist om det sterke vekstpotensialet i de plantebaserte kjemi- og farmasøytiske markedene, og har bestemt seg for å orientere sin strategi mot disse to markedene, som er blant de essensielle pilarene i en bærekraftig og miljøansvarlig økonomi, samtidig som den holder en fot i kjemisk marked.

Denne beslutningen er også basert på Europas ønske om uavhengighet av medisinproduksjon, på strengere miljøbegrensninger og stadig mer miljøbevisste kunder som ønsker å endre produksjonsprosessene sine og ta i bruk metoder som respekterer miljøet og forbrukerne..

For å prege og fremheve sin tilstedeværelse på disse markedene, har De Dietrich Process Systems utviklet et PGS-nettverk (Pharma & Green Solutions) ved å åpne flere kontorer i Frankrike, Tyskland, Spania og England, for å følge sine kunder veldig tidlig i prosjektene deres.

Teamene deres jobber allerede med en rekke prosjekter for komplette farmasøytiske enheter fra 500K€ til 5M€, for produksjon av aktive farmasøytiske ingredienser (API) og syntesemellomprodukter.

I plantebasert kjemi er dette også tilfelle, med prosjekter som involverer utvinning av prinsipper fra alger, planter og blomster for endelig bruk i kosmetikkfeltet og det blomstrende CBD-markedet.

PGS-teamene henter sin styrke fra deres mangfold av ferdigheter, med prosjektledere, prosessingeniører, automasjonseksperter, industridesignere og produktledere som jobber sammen for å gi kundene de mest effektive løsningene.

Disse teamene gir kommersiell, teknisk og executive support i Europa og administrerer nøkkelferdige prosjekter. PGS ingeniørkontorer fungerer som uavhengige enheter og støttes av den historiske kunnskapen til kompetansesentrene, for å tilby optimal støtte til kundene.

Tjenestetilbud og support
Tjenestene som tilbys inkluderer prosess- og ingeniørstudier, prosjektoppfølging og gjennomføring for alle prosjekter innen finkjemikalier, farmasøytisk, kosmetikk, parfyme, aromaer og matsektorer.

For å bygge videre på den eksisterende kompetansen på sine PGS-kontorer, har gruppen også kjøpt en eierandel i et ingeniørselskap i Lyon (AIGP), kjøpt det spanske selskapet ZEAN og inngått et nært samarbeid med selskapet Thar Process.

Dette har gjort det mulig for De Dietrich Process Systems å utvide sin ingeniørkunnskap og samtidig integrere nye teknologier som fordampningsløsninger med fallende strøm, tynne filmer, kort vei, superkritisk CO2-ekstraksjon som er avgjørende for å rense og utvinne ingredienser og aktive stoffer fra biomasse..

Denne nye tilnærmingen gjør det mulig for De Dietrich Process Systems å dra nytte av nye muligheter innen rensing av monomerer og oljer, biodiesel og å styrke sin kapasitet i rensetrinnene for mellomprodukter, API og gjenvinning av løsemidler.

www.dedietrich.com/en

En ny strategisk organisasjon for De Dietrich 
En ny strategisk organisasjon for De Dietrich

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne