www.engineering-norge.com
Aggreko

Aggreko investerer 150 millioner £ i europeisk flåte i løpet av 2022-23 

Aggreko, global tilbyder av modulære kraft-, temperaturkontroll- og energiløsninger, har i tråd med offentliggjøringen av sin One Europe-strategi mot slutten av fjoråret, bekreftet en investering på 150 millioner £ i sin europeiske flåte i år.

Aggreko investerer 150 millioner £ i europeisk flåte i løpet av 2022-23

Hoveddelen av denne investeringen er sentrert rundt virksomhetens pågående Grønne oppgraderinger -portefølje, som omfatter nye brennere, Stage V-generatorer, batterier og kjølere.

Grønne oppgraderinger er Aggrekos forpliktelse til å hjelpe selskaper med å velge de mest effektive og mest bærekraftige løsningene for å nå sine netto null-ambisjoner. Det er en portefølje bestående av nye teknologier og løsninger som reduserer karbonutslipp, NOx og gir drivstoff-besparelser.

Den nye flåten er tilgjengelig fra Aggrekos depoter over hele Europa og er strategisk plassert for å håndtere lokale utfordringer og styrke fleksibiliteten i leveransekjedene. Regionene er Benelux, Frankrike, Tyskland, Italia og Spania.

Aggreko-partnere gir råd og leverer til ulike industrier over hele verden, deriblant datasentre, industri, petrokjemisk og konstruksjon. Ifølge bransjeekspertene strever de fleste av disse energi-beslutningstakerne med å balansere planetens beste mot profitt. Derfor er Grønne oppgraderinger utformet for å forenkle beslutningsprosessen slik at virksomhetene kan gjøre små justeringer som gir store forandringer. Det kan dreie seg om å erstatte en 200 kVA-generator med en mindre på batteri, til mye større desentraliserte energiprosjekter som bruker last etter behov-konfigurasjon for å gi økt effektivitet.

Aine Finlayson, leder for produkt og industri, kommenterer: “Grønne oppgradering har vært et hamskifte for våre kunder og virksomheter i Storbritannia, men det er fortsatt mye som gjenstår som vi skal gjøre sammen. Henvendelsene til oss har endret seg drastisk den siste tiden. Nå er det flere som ønsker å minimere risiko, spare driftskostnader og nå bærekraftsmål på samme tid. Forretningsmodellen vår er bygget for å svare tillitsfullt på disse utfordringene, men først og fremst samtidig som vi gjør det enkelt for energi-beslutningstakerne i en tid med en ekstrem kompleksitet.”

For mer informasjon, KLIKK HER

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne