www.engineering-norge.com
Watson Marlow

Bredel NR Transfer

Vi lanserer Bredel NR Transfer-slangen for generelle væskeoverføringsapplikasjoner.

Bredel NR Transfer


  • Bredel NR Transfer-slangen er en ny slangetype i naturgummi for generelle væskeoverføringsoppgaver ved trykk opptil 12 bar
  • Den nye overføringsslangen for Bredel slangepumper komplementerer Bredel NR Metering-slangen som er utformet for høytytende applikasjoner
  • Bredel NR Transfer-slangen er utformet for håndtering av bunnfall, avfallsstrømmer i næringsmiddelindustrien og slipende slam

Bredel Hose Pumps har utvidet produktutvalget for slanger ved å lansere den nye og allsidige Bredel NR Transfer-slangen for generelle væskeoverføringsapplikasjoner ved trykk opptil 12 bar (174 psi). Bredel NR Transfer-slangen i naturgummi kan håndtere bunnfall med en høy andel av faste stoffer, avfall fra næringsmiddelindustrien og slipende slam. Denne løsningen komplementerer Bredel NR Metering-slangen som er utformet for høyere ytelse med trykkhåndtering opptil 16 bar (232 psi), og som alt er tilgjengelig fra Bredel Hose Pumps.

Bredel, som er en del av Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS), er nå den eneste produsenten som tilbyr optimaliserte NR slangeegenskaper for forskjellige kundebehov som dosering, overføring og lav, middels og høy ytelse. Utformingen av den slipebestandige Bredel NR Transfer-slangen betyr at den har lengre levetid enn konkurrerende slanger og optimaliserer ytelsen til peristaltiske pumper i applikasjoner innen vann- og avløpsvannbehandling, bygg og anlegg, keramikk, pulp og papir, energiproduksjon (biogass, biomasse) og avfall fra næringsmiddelindustrien.

Lanseringen av NR Transfer-slangen betyr at Bredel nå har en løsning som er tilpasset kundenes behov for en slange som kan overføre alle væsketyper. Bredel NR Transfer-slanger egner seg for bruk med vannbaserte væsker, fortynnede syrer og alkoholer, lett etsende kjemikalier og slam. Bredels kunder kan nå sette sin lit til én enkelt leverandør – WMFTS – for alle applikasjoner.

Bredel NR Transfer-slangens fordeler og egenskaper:

  • Utformet for eksepsjonelt lang levetid i væskeoverføringsapplikasjoner
  • Maks. driftstrykk: 12 bar (174 psi)
  • Maks. sugeevne: 9 m
  • Maks. væsketemperatur: 80 °C Min. væsketemperatur: -20 °C
  • Global støtte for pumpe og slange fra originalprodusenten

Lars Varnbueler, Bredels produktsjef, uttalte: “Bredel er best i klassen på slangepumpeteknologi. Med den nye NR Transfer-slangen spesialtilpasser Bredel produktutvalget sitt ytterligere til forskjellige applikasjoner. Enten det er lang levetid, trykkhåndtering eller kjemisk kompatibilitet som er avgjørende for din prosess, har Bredel løsningen for deg. NR Transfer-slangen har overlegen levetid, krever mindre vedlikehold og er godt egnet for et bredt spekter av slangepumpeapplikasjoner.

“Vår presisjonsproduserte NR Metering-slange leverer høy nøyaktighet, sugeevne og stabilt utslippstrykk gjennom hele slangens levetid ved bruk i høytytende applikasjoner. Vår NR Transfer-slange er det ideelle valget for væskeoverføringer – som navnet tilsier – fra A til B. Den leverer den lengste levetiden og de laveste livsløpskostnadene på markedet i en rekke standard slangepumpeapplikasjoner.”

Slangeelementet er viktig for å sikre pumpens ytelse, varighet og effektivitet. Komposittforsterkede overføringsslanger er fremstilt av gummiblandinger i høy kvalitet forsterket med fire individuelle lag av flettet nylon. Bredel NR Transfer-slanger produseres til eksakte størrelser med avansert omviklingsteknologi, og er optimaliserte for lang levetid i væskeoverføringsapplikasjoner.

Om Bredel slangepumper
De høytytende Bredel-pumpene er markedsledende på området overføring av viskøse og slipende væsker og faststoffer. Bredel-brukere nyter bærekraftig ytelse med lavt vedlikehold gjennom en avansert, robust pumpedesign der kjernen er en presisjonsprodusert slange. Bredel er en del av Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS), et selskap som tilhører Spirax-Sarco Engineering plc. WMFTS er verdensledende innen produksjon av peristaltiske pumper og tilknyttede væskeløpsteknologier for biovitenskap og prosessindustri. Du finner mer informasjon på www.wmfts.com.


Bredel NR Transfer
Bredel Transfer-slange i naturgummi (NR)


Bredel NR Transfer
Bredel NR Transfer- og Metering-slanger

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne