www.engineering-norge.com
Ingersoll Rand

Pit Boss lensepumper

Avdelingen ARO Fluid Technologies ved Ingersoll Rand Industrial Technologies har lansert en ny produktlinje med bærbare luftdrevne membranpumper spesielt utviklet for gruvedrift, anleggsdrift, samlebrønner og andre prosesser hvor en pålitelig pumpe for lensing og håndtering av faststoff utgjør et daglig behov. Pit Boss pumper er konstruert for håndtering av de mest ekstreme anvendelsene med høye strømningshastigheter på opptil 821 L/min. De er spesielt utstyrt med en membran med fire ganger lengre brukstid enn membranene på modeller som tilbys av konkurrentene, og med en patentert luftmotor som garanterer for problemløs drift uten fare for overising eller fastgåing.

Pit Boss lensepumper
Pit BossTM pumper har en optimal ytelse med kraftig sugehøyde og imponerende strømningshastigheter på opptil 821 L/min., noe som tilsvarer behovene for de mest krevende prosessene. Hvis det gjelder faste og halvfaste partikler, muliggjør optimaliserte strømningspassasjer overføring av væsker med partikler på opptil 1" (25.4 mm) i diameter. Pit BossTM pumper har også enveis tilbakeslagsventil for utløp, som gjør at de kan dykkes ned hvis det er behov for å plassere en pumpe dypt nede i en samlebrønn eller i et hull.

Pit BossTM pumper er bygd for å garantere for optimal pålitelighet selv under ekstreme forhold. Gjennom flere tiår har vi utviklet membraner med strukturer som har opptil fire ganger lengre brukstid enn konkurrerende modeller. Og mens andre pumper ofte overises eller går i stå, sørger Pit BossTM  pumpenes patenterte luftmotorkonstruksjon for problemfri drift. Dessuten hindrer et avtakbart filter at det kommer fremmedlegemer inn i pumpen, noe som eliminerer enhver risiko for svikt pga. pumpeavfall.

Pumpene er også utstyrt med sammenfoldbare, behagelige gripehåndtak for enkel transport. De finnes i tre diskrete bærestørrelser (1,5”, 2” og 3”). En integrert bunnplate fordeler vekten og sikrer drift på oppbløtt og ustabilt terreng.

Luftdrevne Pit BossTM pumper er egensikre og kan brukes i farlige områder og eksplosive miljøer uten fare for antenningsrelatert gnistdannelse.

Pit BossTM pumper er bygd med tanke på anvendelighet. Den boltete strukturen muliggjør raskere og enklere vedlikehold, især sammenlignet med konkurrerende modeller med båndklemmer. Det tilbys også standard servicekit.

Hvis du ønsker ytterligere opplysninger om ARO Pit BossTM pumper, kan du kontakte en ARO fagperson for væskebehandling, ring tlf. +33 1 3007 6943 eller besøk www.fluids.ingersollrand.com

Contact: Karina Visciola
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.fluids.ingersollrand.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne