www.engineering-norge.com
Ingersoll Rand

ARO 65:1 høytrykks-stempelpumper

ARO Fluid Technologies, enheten innen Ingersoll Rand Industrial Technologies, har sluppet en nylig utviklet høytrykks-stempelpumpe og utstyrspakke som er ideell for å transportere og levere medium til høyviskositetsmaterialer. Den nye ARO 65:1 (utvekslingsforhold) pumpen er løsningen når kitt, blekk, lim og andre tungtflytende materialer skal håndteres.

ARO 65:1 høytrykks-stempelpumper
De nye ARO’s 65:1 stempelpumpeløsningene er spesielt utviklet for å håndtere væsker som overstiger 1.000.000 centipoise og trykk opp til 515.5 bar.

ARO 65:1 sikrer det beste nivået av driftssikkerhet og pålitelighet. Den er utstyrt med forkrommet stempelstang og sylinder som er spesielt tilpasset å pumpe skurende medier. I tillegg gir de lengre slag med lavere frekvens, noe som gir den samme væskemengden med færre pulser enn andre merker, og forlenger levetiden på motoren. Ved å utstyre pumpen med en synlig løsemiddelkopp og justerbare pakninger reduserer man nedetiden og oppnår lengre levetid på pumpen.

For å redusere nedetiden (stopptiden), og for å lette service, er konstruksjonen forenklet for å gi rask demontering og reparasjon. Omfattende laboratorietesting med de røffeste materialene har resultert i at ARO har pakninger med egenskaper som alltid gir den beste beskytelse mot slitasje.

Kontakt: Karina Visciola
E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel.: +33 1 3007 6943

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne