www.engineering-norge.com
Ingersoll Rand

Stempelpumper / Pumpepakker

ARO Fluid Technologies, som er et forretningsområde innen Ingersoll Rand, har lansert en nyutviklet serie med enkel og dobbelt sylinder stempelpumper og komplette pumpepakker for 20 liters beholdere. Med overlegent trykk og sitt kompakte design er de nye ARO stempelpumpepakkene spesielt egnet til å håndtere materialer med høy viskositet, eksempelvis; blekk, kitt, fugemasse, smøremidler mv.

Stempelpumper / Pumpepakker
Versjonen med enkel stempel håndterer applikasjoner med materialer som har høy viskositet – fra 20.000 til 250.000 centipoise. Den fungerer med 3 tommer, 4.25 tommer og 6 tommer luftmotorer og benytter pneumatikk for å heve og senke pumpepakker opp til 17.5 tommer for enkelt beholderbytte. Den er utrustet med en kraftfull 3.25 tommer sylinder som gir industriens beste pumpekraft, og har mindre byggemål, noe som gir bedre tilpasning til ulike miljøer.

Pumpepakken med to stempler håndterer applikasjoner med materialer som har ultrahøy viskositet – fra 20.000 til 1.000.000 centipoise; kraftig nok til å håndtere alle typer tykk blekk, epoksy, kitt, fugemasse, lim og tetningsmasser. Den fungerer med 3 tommer opp til 10 tommer luftmotorer og benytter pneumatikk for å heve og senke pumpepakker opp til 17.5 tommer for enkelt beholderbytte. Den er utrustet med kraftfulle 3.25 tommer sylindere som gir mer kraft til krevende applikasjoner, eller når tilgjengelig lufttrykk er minimalt. Sveiset konstruksjon, kombinert med dobbelstempel design, gir økt kraft og styrke sammenliknet med enkeltstempelversjonen.

Begge stempelpumpepakkene leveres med et bredt utvalg av pumpetrykk som inkluderer utvekslingsforhold fra 22:1 medium trykk opp til våre nye 65:1 høytrykk, lavstrømspumper for et bredt applikasjonsspekter. De leveres komplett med pumpe, stempel, luftfilter/regulator, slanger og alle nødvendige komponenter for å få din applikasjon opp å gå med minimal riggetid.

Kontakt: Karina Visciola
E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +33 1 3007 6943
Nettside: www.fluids.ingersollrand.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne