www.engineering-norge.com
Ingersoll Rand

Premium Composite Impactools™: 2115XP, 2125XP, 2135XP

Ingersoll Rand utvider produktutvalget for slagverktøyene Premium Composite Impactools™ 3/8" og 1/2". Disse nye verktøyene er basert på plattformen QTiMAX Series, og gir den mer verdiorienterte kunden et nytt valgnivå. De tilbyr fremdeles best-i-klassen-funksjonene samt høye ytelsesnivåer for profesjonelle innen bilindustrivedlikehold og industrielt vedlikehold.

Premium Composite Impactools™: 2115XP, 2125XP, 2135XP
De nye verktøyene vil bli tilbutt i tre forskjellige konfigurasjoner. Det kompakte 2115XP (3/8" firkantdrev) og 2125XP (1/2" firkantdrev) tilbyr henholdsvis 370 Nm (273 ft-lb) og 410 Nm (302 ft-lbs). Deres reduserte størrelse på under 155 mm, vil gi bedre tilgang til trange rom, og den ultralette vekten på bare 1.14 kg vil redusere operatørtrettheten. Den større 2135XP-modellen tilbyr 935 Nm (690 ft-lb) i en lettvektspakke på bare 1.9 kg.

De tre nye modellene har Ingersoll Rand-patentert enhånds forover/revers-bryter, ultrafølsom feathertouch-utløser, samt en ergonomisk, 4-trinns kraftregulator forover, mens full kraft alltid ytes i revers. Ingersoll Rand eksklusive Twin-Hammer slagmekanisme drives av en kraftig 6-ventilsmotor. Den har en eksklusiv avansert metallurgi og yter mer kraft per kilogram og er mindre følsom overfor lufttrykksvingninger enn noen annen utgave.

Det ergonomiske kompositthuset og det forsterkede aluminiumshammerhuset er konstruert med henblikk på redusert vekt og større varighet. Husets design har også optimalisert luftstrøm som gir større ytelse, og som fremdeles tilbyr det laveste luftforbruket på markedet, noe som gir reduserte eierkostnader.

Kontakt:
Martin Lowinski
Markedsføringsmanager, Vehicle Services
E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne